Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
sok grejpfrutowy hortex 100% z grejpfrutów rubinowych 1l - da mi coś poza tym że chyba zaraz się porzygam z nadmiaru cierpkiej gorzkosci?
  • 1026 / 31 / 0
Hortex jest ok. Tymbark jest ok. Fortuna w moim subiektywnym odczuciu jest mniej ok.
Zawsze co najmniej 2 godziny przed tripem. Pamiętaj.
Switched my sulph to AJAX.
  • 312 / 12 / 0
Akurat tak sie sklada, ze mam 2 grejpfruty czerwone, a jutro tripuje na DXM. Lepiej jest zjesc jednego czy wycisnac z niego sok i wypic? Jakas roznica?
moor1992
  • 1026 / 31 / 0
Jak Ci wygodnie :) Znaczącej różnicy być nie powinno. Doradzam konsumpcję obydwu (nie musisz na raz, możesz sobie podjadać w ciągu całego dnia).
  • 3309 / 21 / 0
Albo coś upichcić. Tu są jakieś przykłady, a w duckduckgo jest tego mnóstwo. Będzie podbijanie tripu i przy tym dobre jedzenie :cheesy: Grejpfrut działa do 24 godzin, ale najlepsze działanie trwa do 4.

http://www.nutritionj.com/content/6/1/33 - nie wiem czy to już było, dużo informacji o grejpfrucie.
sqrt(666)
  • 1259 / 10 / 0
good find

według tych doniesień
grapefruit jest silną toksyną anty-białko oraz anty-RNA, niszczy enzymy, co więcej niszczy matryce mRNA na których są budowane nowe enzymy, czyli opóźnia konieczną odbudowę. Niestety nie dotyczy to etapu tworzenia mRNA, chociaz może to i dobrze, bo w takim wypadku GP działałby miesiące i owoc na 100% zostałby zdelegalizowany już dawno temu
Uwaga! Użytkownik wintermute jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / / 0
Pytanie mam :
Planuję dziś 1350 mg deksa, ale gdzieś przeczytałem że wzmacnia działanie ( w przypadku niektórych substancji 15krotnie).
Tolerkę mam wyrobioną nawet nawet niestety, grejpfruta już zjadłem.
Czy taką jazdę przeżyję fizycznie? Nie zadziała te 1350 jak o wiele wyższa dawka?
  • 1026 / 31 / 0
Jeśli masz doświadczenie z takimi dawkami, to raczej nie musisz się martwić, choć będzie trochę mocniej i inaczej niż zwykle.
Zawsze możesz zjeść te 225-300mg mniej, a nie pełną dawkę, jeśli obawiasz się "mocy" grejpfruta.
  • 28 / / 0
To pierwszy raz gdy zmieszałem dexa i grejpfruta. Nie pamiętam tripu, a nawet teraz jeszcze mam zaawansowanego robowalka, i rozdwojenie widzenia. Czy wy też tak macie że zaraz po tripie głównym, pozostaje tylko taki deksowy kac, to twierdzicie ze nigdy więcej? Jeszcze nie mam 18 lat, i czychają na mnie opiekunowie prawni, muszę udawać że śpię do czasu aż bęďe wyglądał inaczej niż jak człowiek umierający. Przypomniało mi się coś z tripa... Ufoludy były, jeszcze zanim główna droga uderzyła, miałem słuchawki na uszach, jako ze alieny mnie wystraszyly to zoriwntowalem sie ze jestem nacpany, i pp prostu zdjąłem sluchawki i rozejrzałem się po pokoju. To 3 raz z 1350, ale tylko ten jeden raz użyłem gorzkiej pomaranczy. Nie wim co właściwie dał ten grejpfrut. Wiem ze bylo ostro.
  • 31 / / 0
ostatnio kupiłem sobie grejpfruta i zjadłem 6 godzin przez planowanym tripem. Wydaje mi się, że przywrócił trochę magię, ale wziąłem o 0:00 a faza skonczyla sie ~3:20. Także bardzo krótko. 30 tabletek, moze dlatego
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.