Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 961 / 81 / 0
Re: DXM - Muzyka
Nieprzeczytany post autor: g3no »
Mi do DXM to napewno nie pasuje rap (do psychodelików też nie). Na co dzień to nie pogardzę tym nurtem, ale w tym stanie to mnie po prostu przerasta. Za to The Chemial Brothers czy jakiś ambient typu Solar Fields, Aes Dana czy Carbon Based Lifefroms wchodzi bardzo dobrze, z proszkiem czy bez.
  • 1 / / 0
Doświadczenia z: DXM, feta, meta, extasy,
  • 1195 / 223 / 32
Re: DXM - Muzyka
Nieprzeczytany post autor: Klamm »
Nie spodobało mi się :trucizna:
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 3455 / 555 / 2
Muzyka na DXM brzmi cudnie zwłaszcza jak mamy 3 i 4 plateau, fazę podobną do MDMA cud miód widelec.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1195 / 223 / 32
@Atropolamine
Co do DXM to rozumiem słuchać tych samych utworów,ponieważ sprawdzone robią robotę no i jak odpalasz je po raz kolejny to wprowadzją cie do twojego własnego,prywatnego,zdekszonego świata.Jednak polecam testować inne i dawać nową pożywkę dla umysłu,to potrafi naprawdę dodać tripowi barw.
Prawda! Zgadzam się.

Cytuję tutaj, może zainicjuje to wymianę zdań :)
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 2534 / 595 / 0
No to dam od razu coś od siebie :)
https://youtu.be/3txHPS3LzgY
Polecam,ofc na dobrym 3 plateu :extasy:
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 824 / 247 / 0
Ze słuchaniem dobrze znanych utworów jest tak, że zauważam w nich zupełnie nowe rzeczy o których wcześniej nie miałem pojęcia. Zupełnie nowa twarz, nowe brzmienie w tych samych dźwiękach. A dźwięki mają kształty i formy, schematy, łączenia, krawędzie, ostre i gładkie i płaskie i wybrzuszone a ja mogę to sobie wszystko z bliska oglądać i się tym cieszyć. Ale prawda, nowa muzyka jeśli akurat zaskoczy i spodoba się, to może być potężnym doświadczeniem.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 9 / 2 / 0
Na pierwszego tripa z dexterem odpaliłem soundtracka z doom eternal. Normalnie to do grania jest fajnie bo daje moc i daje kopa, ale podczas tripa słyszałem takie demoniczne dźwięki, po których normalnie ciary przechodziły. Normalnie jakby DXMa otwierał słuch na to, co autor miał na myśli komponując utwór :D
  • 151 / 42 / 0
Ja ze swojej strony mogę polecić Night Club - jakoś tak ładnie wiruje w mózgu na deksie, zwłaszcza te kawałki:

https://www.youtube.com/watch?v=An1EZ4BslSk

https://www.youtube.com/watch?v=VQgZ6tncWLs
I don't like the drugs, but the drugs like me
  • 2534 / 595 / 0
https://youtu.be/I242uo9zzVM
Polecam serdecznie,robi niemożliwą robotę ;)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.