Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 190 / 9 / 0
Wczoraj zrobilem mix 900 DXM + 5 tab avio+ 6 mg xanu. Bylo bardzo przyjemnie. Obudzilem sie dzisia po 13 mocno jeszcze zrobiony. Chce podtrzymac ten stan. 600 DXM + 10 tab avio× 6 mg xanu bedzie dobrym miksen na teraz? Wczoraj tak to eygladalo tylko DXM i avio bylo sppro eiecej
  • 2104 / 465 / 37
10 tabletek Aviomarinu nigdy nie jest dobrym pomysłem, zjedz co najwyżej dwie, wtedy nie zmieni to za mocno fazy, ale powstrzyma mdłości. alprę zostaw sobie na sen, chyba że koniecznie musisz brać DXM z benzodiazepinami, twoja sprawa.
Lubisz koks?
  • 1491 / 526 / 0
Czytałem na pierwszych stronach o DXM i kofeinie jako złym połączeniu. U mnie było tak, że w pracy 1500ml monsterka, a po dawce 300mg podczas wchodzenia drugie tyle. Nie odczułem różnic w działaniu DXM, może poza tym, że paradoksalnie usnąłem tuż po zejściu, a nie 3-4h później.
  • 413 / 26 / 0
Ja nieraz robie kawe do przepicia tablektek i nie jest zly pomysl na pewno.
  • 23 / 1 / 0
Bo z mixami z deksem trzeba uważać, dużo zależy od diety i trybu życia, ale jeśli się miesza to też trzeba poczytać xD :mniam:
  • 84 / 4 / 0
Ile aviomarinów polecacie przy dawce 260-300mg? Niestety kupiliśmy omyłkowo słabsze tabsy i nie wiem jaką ilością avio doładować.
  • 169 / 28 / 1
Kochani robię szalony miks DXM z promazyną w drażetkach firmy Jelfa Wziąłem 600mg +125 promazynę i zobaczę jaka będzie faza. Napiszę wam więcej jak tylko się załaduję
"Kto się Mnie zaprze przed ludźmi, tego zaprę się i Ja przed Moim Ojcem"
(Mt 10, 33).
  • 1907 / 181 / 0
Pytanko. Co sądzicie o miksie 150mg DXM + CBD + 2 dobre piwka dla smaku?
Take DXM and Be Happy
  • 169 / 28 / 1
Dobra pojebusy sytuacja wygląda tak zarzuciłem to wszystko i pierdolło mnie bardzo intensywnie ale uwaga bardzo nie przyjemnie. Czułem się bardzo struty a faza była męcząca bez żadnych psychodelicznych. Promazyna wyłączyłą działanie DXM. Następnego dnia czyli dzisiaj wymiotowałem na żółto ogólnie nie polecam było tak źle że zacząłem się modlić do Pana Boga żebym przeżył. Dostałem czegoś jak lekkiego paraliżu mięśnie ledwo co ruszałem ale teraz jest dobrze.
Pod żadnym pozorem nie łączcie Promazyny z DXM bo będziecie rzygać i bardzo mocne strucie organizmu.
Ostatni wniosek
DO KURWY NĘDZY NIE ŁĄCZCIE NEUROLEPTYKÓW Z DXM BO ZDYCHAĆ BĘDZIECIE A NIE TRIPOWAĆ. Odradzam sam na sobie spróbowałem
"Kto się Mnie zaprze przed ludźmi, tego zaprę się i Ja przed Moim Ojcem"
(Mt 10, 33).
  • 5033 / 863 / 0
Neuroleptyki np. Kwetiapina na 3meo-PCP to totalny mindfuck, brak mòzgu i kilka godzin z wizualami przypominającymi bohomazy 2letniego dziecka w paincie. Plus uczucie bycia szmatą. Lepiej przecierpieč fazę niż się ratować neuro.
Na DXM to bym się bał o serce wrzucając neuroleptyka.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.