Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
U mnie w aptece kupuje tussi 450 po 9zł a tussi 300 po 7zł i nie ważne ile opakowań ostatnio kupiłem 3 i miła pani w aptece mi sprzedaje.
Powiem tak, musicie sobie znaleść taką aptekę prywatną gdzie mało ludzi chodzi a farmaceutka jest starszą panią. W moim przypadku mam szczęścię gdyż mogę udać sie do apteki i kupić 3 opakowania 450 tussi więc poszukajcie aptek w swoim mieście,
i będziecie mogli tak jak ja cieszyć się dexem :).
  • 4 / 1 / 0
24 stycznia 2017ValkarPL pisze:
U mnie w aptece kupuje tussi 450 po 9zł a tussi 300 po 7zł i nie ważne ile opakowań ostatnio kupiłem 3 i miła pani w aptece mi sprzedaje.
Powiem tak, musicie sobie znaleść taką aptekę prywatną gdzie mało ludzi chodzi a farmaceutka jest starszą panią. W moim przypadku mam szczęścię gdyż mogę udać sie do apteki i kupić 3 opakowania 450 tussi więc poszukajcie aptek w swoim mieście,
i będziecie mogli tak jak ja cieszyć się dexem :).
Witam Lubliniana... czy mogę prosić o kontakt na priv? :diabolic:
  • 438 / 14 / 0
24 stycznia 2017ollas pisze:
Witam Lubliniana... czy mogę prosić o kontakt na priv? :diabolic:
A Ty co z Policji :D ? Czy może jesteś od tych co tą ustawę wprowadzili co :D
  • 6 / / 0
Raczej mogę podać, a co pewnie chciałabyś tam kupować?
Bo to troche ryzykowne, podam niewłaściwej osobie i apteka zamknięta na zawsze :(
Ollas zapraszam na gg : 61666146
  • 70 / 2 / 0
Niech nabije 50 postów żeby się uwiarygodnić, dopiero podaj :) U mnie w mieście, przynajmniej w aptekach do których chodzę nie ma 450 mg. Wszystko wykupiłem. Sieje jednak dobrą nowinę o 300 mg i te coraz częściej są dostępne.
  • 6 / / 0
Racja, raczej tak zrobię nie moge ryzykować, w Lublinie jest tylko 5 aptek które sprzedają 450 w hurtowych ilościach :cheesy:
Ok 10 które sprzedają 450 w opakowaniu max 1 - 2 opakowania. A reszta aptek sprzedaje tylko 300 i to w jednej sztuce, Ta wiedzą to wynik codziennego jezdzenia po mieście i szukania aptek.
Wam radzę to samo w waszych miastach. Niestety niektórzy chcą nam uniemożliwić cudowne tripy i wprowadzają chore ustawy, niedługo będzie trzeba zamawiac czysty DXM z chin (OBY NIE) :#:
  • 75 / 1 / 0
18 listopada 2016FeRu89 pisze:
Po długiej przerwie z DXM miałem ochotę sobie zapewnić weekend w kosmosie i wbiłem do apteki po 2 opakowania Acodinu 30szt. To co zobaczyłem i to co usłyszałem od aptekarki spowodowało wyswietlenie BSOD w mojej głowie....Dobrą minute resetowałem system by ogarnąć informacje że Acodin tlyko po 10 tab jest sprzedawany i to po ok 10-12PLN od opakowania w zależności od apteki. Co prawda w Przemyślu są średnio 3 apteki na 1 ulicy także jest w czym wybierać ale nie miałem czasu by zwiedzić dziś większość punktów legalnej dilerki w miescie....Dlatego wróciłem do domu i od 30min przeglądam ten wątek by sprawdzić o co chodzi, lecz wciąż ciężko jest mi uwierzyć w to co się dzieje.
Czasy taniego i legalnego tripowania i noodowania się już praktycznie skończyły i należy podziękować za to gówniarzerii gimnazjalnej która nagłośniła temat do tego stopnia że od nowego roku kurek z DXM i kodeiną zostanie bardzo przykręcony.
Co teraz mam zrobić. Kupować dexa Caps? Syropy? Czy szukać Tussidexu po całym mieście....
Pół roku temu jeszcze było normalnie a dziś taki szok. Dobrze że czasy aco ciągów mam już dawno za sobą bo teraz to bym nie wyrobił finansowo...Ba nawet rekreacyjne 2 acotripy w miesiacu stają się niezbyt opłacalne.

Podpisuję się pod tym postem obydwoma rękami!!

"i należy podziękować za to gówniarzerii gimnazjalnej która nagłośniła temat do tego stopnia że od nowego roku kurek z DXM i kodeiną zostanie bardzo przykręcony!!" - dokładnie tak to wygląda , święte słowa!!

Wbijam do apty i pytam, czy jest tussi, na co pan farmaceuta mówi że nie ma, ale może zamówić i jutro(czyli na drugi dzień) po godz. 10 rano powinien być, na co ja ok, nie ma sprawy.
No więc przychodzę na drugi dzień i pytam czy już może jest zamawiany wczoraj tussi??, na co pan nic nie mówiąc poszedł na zaplecze i za chwilę przychodzi z jakimś zeszytem w ręce i czyta, to co mu przysłali: NIE MA TUSSIDEXU I JUŻ NIGDY NIE BĘDZIE, PONIEWAŻ PREPARAT ZOSTAŁ WYCOFANY Z OBROTU!!!! :wall: , szczęka mi opadła, zaniemówiłem z wrażenia i wyszedłem. Pytam wszystkich zainteresowanych: I CO DALEJ??, Czyżby to koniec zajebistych faz po DXM?? Błagam niech ktoś mi powie że to tylko koszmarny sen :-( , A MOŻE JAKIEŚ ALTERNATYWY??
  • 304 / 13 / 0
Syrop acodin 300 wydaje mi sie w miare dobrą alternatywą. Przeciez to 300mg w cenie 12zl... chyba nie tak duzo w porównaniu z wizją juz-nigdy-nie-cpania DXM?
Pozdrawiam
  • 75 / 1 / 0
Zgadza się, jest jeszcze coś takiego jak: DEXACAPS , 10 tabsów w opakowaniu po 20 mg DXM (w sumie 200 mg dexa w 1-nej paczce) + jakieś ziołowe dodatki , w moim mieście , w najtańszej aptece kosztuje to 6,50 zł , ale w innej (ok 50 m dalej) już 7,90 , ale zawsze to coś!! Może jeszcze jakieś pomysły??
  • 438 / 14 / 0
Ktoś to jeszcze może potwierdzić?

Pomysłów generalnie już nie ma bo to co jest dostępne to kosztuje ok 10zł za 150mg, a to już spora przesada.
Co do syropu... od biedy może być ale tabletek i tak nie zastąpi bo to syf jakich mało.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.