Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3442 / 715 / 9
klopas pisze:
[ external image ]
Ej dobra może nikt mi nie uwierzy, ale to ja zrobiłem ten samolocik. Powinienem dostać za to hajs!
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2310 / 11 / 0
klopas pisze:

[ external image ]
... o nawet moja morda się znalazła :) miło.
  • 20 / 2 / 0
jak zobaczyłam tego gifa, moją pierwszą myślą było: o, deksowicz na tripie :-D %-D

[ external image ]
Still burning in the afterglow

Wszystko mi wolno, ale ja niczemu nie oddam się w niewolę.
nevermind....
  • 20 / 2 / 0
Kiedy po nocnym dekszeniu człowiek idzie na uczelnię "Pan da 3... " zawsze działa :-D :cool:

[ external image ]
Still burning in the afterglow

Wszystko mi wolno, ale ja niczemu nie oddam się w niewolę.
nevermind....
  • 2115 / 628 / 0
Nie lubię, ale mam dwa tak adekwatne (do MXE, ketaminy itp. też), że aż jakbym miała flashbacka:

[ external image ]

i

[ external image ]
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 562 / 29 / 0
W klimacie:
[ external image ]

Hare hare resonare zdjęte z drzewa i ogołocone z przyprawionych uszu
[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5044 / 863 / 0
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 22 / 4 / 0
Forteca ;3!

[ external image ]
Ludzie! każdy z was mógłby samotny, zdekszony,
Myślą i wiarą zwalać i podźwigać trony.
ODPOWIEDZ
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.