Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
bez snu częśc przyjemna i pobudzająca DXM będzie dużo słabsza, zostanie działania opoidowe i NMDA, ale i nie powinno być problemó z zaśnięciem.
Po jednej nocce to po prostu więcej zamotania, i niejasności.
Wawoj pisze:Damian, nie chodzi o spanie po DXM, nikt normalny nie wrzuca DXM zeby isc spac, bo to zazwyczaj niemozliwe.
No, ale ja normalna to nie jestem ;-)
scalono - Lotnik
Dodam jeszcze w temacie snu, nie deprywacji, ze po DXM nie mam snow w ogole, nigdy ich nie pamietam, pozniej natomiast (dwie przespane noce pozniej) miewam bardzo realistyczne, ´sny w snach´, bywa, ze we snie sie budze i wykonuje normalne czynnosci tak, jakbym sie obudzila, po czym budze sie naprawde. Potrafie sie tak falszywie obudzic kilka razy, albo we snie polozyc sie spac i snic. Zauwazalam to zwlaszcza po ciagach.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Ciekawe dlaczego...
Ja osobiście was podziwiam że nie zasypiacie po DXM. Ja osobiście zwykle latam na 450mg, ale już dawka 300mg tak silnie dysocjuje moje ciało że nie ma opcji bym nie zamknął oczu (powieki wręcz same opadają na zdesynchronizowane oczy) i nie zaczął spać budząc się nad ranem. Z tego co zauważyłem często są jakieś sny podczas snu pod wpływem DXM, jednak przez mój umysł są one uważane za przeżycie z poprzedniego dnia (coś typu "Byłem po bułki w Kalifornii i poleciałem do Paryża") tak więc choćbyśmy się starali przypomnieć sobie jakiś sen to będzie to nieskuteczne. Lepiej pomyśleć "co robiłem wcześniej a co jeszcze wcześniej".
Nie wiem jak wy, ale ja bym wolał pozostać w stanie czuwania niż zasnąć, ponieważ zawsze gdy obudzę się po DXM'owym śnie, to czuję niedosyt i poczucie zmarnowania swojego zdrowia na najzwyklejszy bezruch, jednak jeżeli chcecie to przed i w trakcie peaku dobrze jest sobie przypalić ziółka (dodatkowe efekty wizualne, przepływ myśli, brak nudności, mniejszy bodyaload i silna senność po kilkudziestu minutach).
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.