Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 190 / / 0
Po DXMie boli mnie szczęka - po dawce 30mg. Jednak nigdzie nie znalazłem tego jako skutek uboczny czy to normalne?
Uwaga! Użytkownik pride95 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 205 / 2 / 0
To jednokrotny przypadek czy potwierdzałeś te przypadłość? Jeśli wypadło to raz, sproboj za jakiś czas znowu. Jeśli sytuacja się powtórzy to Twój organizm dziwnie reaguje na DXM i raczej powinieneś sobie go odpuścić. Nie pojawiła się przypadkiem opuchlizna, zaczerwienienie?
Uwaga! Użytkownik McKirko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2777 / 37 / 0
pride95 pisze:
Po DXMie boli mnie szczęka - po dawce 30mg.
Zajeb 300, to przestanie.
  • 190 / / 0
Powtarza się nie pierwszy raz, ćpać nie mam zamiaru, jednak ciekawi mnie dlaczego tak się dzieje.
Uwaga! Użytkownik pride95 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 2 / 0
Może po prostu zaciskasz zęby. Mi się czasem tak zdarza ale przy większych dawkach i czuję to dopiero na drugi dzień.
Odi profanum vulgus et arceo.
  • 488 / 13 / 2
DXM coś robi po prostu z zakończeniami nerwowymi szczęki, dochodzi do mikroskurczy mięśni w szczęce, czego efektem jest ból. Ale jak dla mnie to ściemniasz, bo po 30 mg takich rzeczy nie ma. Zajeb 300, albo 600 to przestanie boleć :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.