Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 10 / 1 / 0
Przez pierwszych 10 dni mirta z rana dość średnio zamulala.Nie było na pewno tak mocno jak po tritico ,a miałem nieprzyjemnosC to brać.Ale to takie przyjemne
uspokojenie było , które szybko niwelowala poranna kawa.Jednak jak masz na rano do pracy to przez pierwszy tydzień moze być ciężko się zwlec. Zasypia się po niej świetnie.Bez przywracania się z boku na bok.Nie wybudzam się po niej jak wcześniej. Po około tygodniu przymulenie poranne ustępuje niezłym pobudzenieM i swietnym samopoczuciem bez wspomagania się kofeina.Z poczatku tez zauwazylem duze parcie na slodkie rzeczy I wzrost wagi ( lekka retencja wody).Lecz wolę wyjść z tego psychicznego główna niż liczyć kg, których przybralem może 3 przez miesiąc odkąd żre mirta.Zatkany nos tez nie wystepuje.Polecam bo oba leki swietnie się uzupełniają.Przykładowo zolpidem w dawcE nawet 50mg na duloksetynie ogóle mnie nie ruszal.
  • 454 / 39 / 0
Czy ktoś z biorących dulo zauważył może lekkie przytykanie się nosa? I czy ewentualnie to minie?
  • 10 / 1 / 0
Kurwa jak ta duloksetyna kosztuje. Paro się przy tym chowa.Inne antydepy tez.Dobrze ze jestem sam bo nie było by mowy o jakimkółkiem seksie. Tymi lekami powinno się faszerowac pedofili.A tak poza tym to po 3 miesiącach brania czuję wyraźnie noradrenaline.Nosi mnie chuj wie gdzie .efekt antydepresyjny słaby.Pewnie wen la by mi bardziej pasowala no i jest tansza.pozdro poki co dalej to będę jadł i zobaczymy co jest w pięć.

Scalono. TL

Prosze o scalenie. Dodam jeszcze ze jak siedzialem parę miesięcy w chacie z powodu deprechy bo nie mogłem zwlec się z lozka to teraz tak mnie nosi ze robie na dwa etaty.Ale mimo wszystko kiepsko się gada z ludźmi.

scalono :) TL

Sorki w pierwszym zdaniu posta miało byc "jak ta duloksetyna kastruje" choć cena jest też wysokA. Sorki za blad:)
  • 454 / 39 / 0
^ Najtańszy preparat Dutilox, zapłaciłem za pakę 30mg 24zł, za pakę 60mg kosztuje 36, czyli nie tak tragicznie
  • 34 / / 0
Jaka dawka na obsesje ?? Po jakim czasie się spodziewać działania przeciwobsesyjnego ?
  • 10 / 1 / 0
Wyczuwalnego działania terapeutycznego spodziewaj się już po dwóch tygodniach. Obsesje znikna. Wal minimum 60mg na 120 mg stabilizacja na maxa
  • 1 / / 0
Witam,
to mój powrót na forum. Zażywam duloksetyne(60mg) i mirtor(30mg) wieczorem - czy mogę się spotkać z DXM raz na jakiś czas?
  • 10 / 1 / 0
16 marca 2018Andrzejpawel pisze:
Witam,
to mój powrót na forum. Zażywam duloksetyne(60mg) i mirtor(30mg) wieczorem - czy mogę się spotkać z DXM raz na jakiś czas?
Zapomnij o tym.W moim odczuciu 60mg duloksetyny działa porownywalnie na serotonine jak > 40mg paroksetyny.Odpuść i się lecz jak masz się leczyć bo chyba nie bez powodu to dostałeś.
  • 1 / / 0
witam, biorę dutolix chyba od 2 miesięcy, teraz jestem na dawce 90mg. Czasami dostrzegam niepokojące efekty chociaż bardzo przyjemne w postaci przypływów euforii, nigd az tak nie czulam tego. Powinnam zgłosić to lekarzowi? może to głupie ale spodobało mi się branie tego leku czy to tez niepokojące czy wiekszosc osob tak ma po pewnym czasie zazywania sero?
  • 9 / / 0
Od jak dawna jesteś na dawce 90mg? Jak ja zaczęłam brać dulo po przejściu z esci to przez pierwsze 3 dni miałam przypływy euforii, które potem zniknęły.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.