Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1907 / 181 / 0
Jak ten miks się sprawdza? Bo znam CRF czyli wenlę i mirtazapinę, ale tutaj o tym połączeniu nie słyszałem. Jeszcze nie miałem okazji przetestować, ale zrobię to w najbliższym czasie, sertralina mi niewiele daje, szczególnie w kwestii lęków. Miksował ktoś tak?
Take DXM and Be Happy
  • 336 / 68 / 0
Tak, wenla mitra lepsza, duloksetyna to malo osob w ogole chwali, takze celowalbym w wenla mitra.
Uwaga! Użytkownik HardCracks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1612 / 1025 / 7
Ja chwalę duloksetynę, bo finalnie jest czymś, co po wielu trudach poszukiwań złotego środka okazało się skuteczne.
W końcu noradrenalinowy powiew wywiał mnie z wyra i ŻYJĘ. Trochę zeszło, zanim osiągnęłam satysfakcjonujące efekty, zwłaszcza że zmieniałam ssri trzy razy, żeby finalnie się zatrzymać na dulo.

Co do wenli i mirty, jeśli również czujesz po niej ten delikatny speed, to 30mg mirty wieczorem ulala jak złe.

Ktoś Ci zalecił to połączenie, w sensie lekarz, czy to Twój autorski wymysł? I na jakiej dawce duloksetyny jesteś?
U mnie 60mg robi robo 60mg robi robotę elegancką.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 2193 / 365 / 0
Powinno się razem zazębiać, coś w stylu CRF.
Generalnie to mirta/miansa często są dodawanie jako potencjalizacja do xxRI.

Nie sądzę, żeby duloksetyna jakoś bardzo odstawała od wenlafaksyny, z tego co wiem profile działania są zbliżone.

Artykuły, badania wskazują, że palenie papierosów obniża stężenie duloksetyny, więc warto wziąć pod uwagę.

Jakie dawki będziesz Pan brał?
Te dawki maksymalne z ulotki naprawdę dają silny efekt pobudzenia w takich kombinacjach, co często objawia się irytacją, nerwami i wkurwieniem.

Powodzenia.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.