Połozylem sie normalnie spać, czułem się jak minimalnie zbakany na ziole, a ze snami normalnie..
Do tego myślałem że odpadnie mi gardło... A ślina toczyła mi sięz pyska jakbym miał wścieklizne..
Jak wy to palicie, albo robicie tą herbate ?
Kras pisze:
Problem polega na tym, ze jak sie duzo cpa (wliczajac w to jaranie i picie) to generalnie sie nie pamieta snow. Ja musialem odczekac tydzien od ostatniej sesji z MJ, aby sny zaczely byc w miare wyrazne.
Wracam na forum?...
zewsząd i znikąd pisze: A co, jeżeli ktoś bez zażywania niczego tak już ma, że bardzo rzadko pamięta sny? Mam tak od zawsze i jako żywo mi doskwiera.
a co do intensywności najlepszym wydaje się łączenie kilku metod, np. papierosa (ciekawe co by dało płączenie z tytoniem, lub czymś innym dla poprawienia smaku) i cherbatki. no i oczywiście nie poddawanie się po pierwszej nocy z caleą. zwykle potrzeba ich kilku by dojść do satysfakcjonujących efektów.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.