Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
@Reanimated

Dzieki wielkie za odpowiedz. Z aktywnym makiem akurat problemu nie mam bo mieszkam w kraju gdzie znalezienie takowego dużym problemem nie jest :)
  • 10 / 2 / 0
@vasili to mnie zaskoczyłeś :P Napisz jak możesz skąd jesteś i jak wygląda tam sytuacja z aktywnym makiem.
Jak napisałem wcześniej jeśli masz dostęp do aktywnego maku to wgl uważaj bo można to przedawkować. Jak Ci dobre PST wyjdzie trzeba na poczatku do niego jak do jeża podchodzić i je wyczuć.
  • 507 / 195 / 1
13 października 2024SerioSergio pisze:
Absolutnie żadnych, homeostaza to najlepszy stan organizmu i narkotyki niszczą ten stan. Życie nie jest zero jedynkowe to oczywiste, ale w większości ćpanie da więcej problemu niż je rozwiąże.
Co ja pierdoliłem homeostaza to stan dla ciot. Warto czasem zaćpać tego co się lubi. Polecieć, że tak napiszę.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 192 / 65 / 2
wg. mnie to obowiązkowo kodeina ew. morfina ogolnie jakiekolwiek opio. i jakies grzyby albo LSD coś w tym stylu. dodatkowo DXM 3 plateau jesli chcesz miec grubo. warto tez spróbować wszystkich psychodelików szczególnie jak deprecha łapie i inne świństwa. GBL/MDMA w krysztale z dziewczyna piekna sprawa :) tylko dorzuć jakis tadalafil abo sildenafil z apteki zeby ci stanął xD

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.