Substancje psychoaktywne, których działanie polega na osłabieniu transmisji bodźców zewnętrznych do mózgu.
Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 594 / 35 / 0
Ja stosowałam difke antydepresyjnie, tyle ile wejdzie na zapałke raz na tydzień i powiem wam że pomagało nieźle. A na większej dawce lubiłem anime oglądać albo spacerować lekko zdysocjowany :3
  • 119 / 8 / 0
Oczywiście, że da się wyjść z opio. Sam tego dokonałem tą substancją i żadne inne dyso nie robi tego tak pięknie. A przynajmniej żadne, które dane mi by testować.
  • 5 / 1 / 0
Pomimo nieograniczonego budżetu i dużego zaangażowania oraz poświęcania na ten szczytny cel wiele energii, nie udaje mi się nigdzie odnaleźć difenidyny.
Nikt jej nie produkuje, nikt jej nie sprzedaje, nigdzie nie jest już dostępna.

[*]
  • 420 / 43 / 0
@Arcanix
Jakiś czas temu widziałem ją u jednego europejskiego vendora, ale faktycznie teraz została tylko jej wersja metoksy. Trzeba czekać XD
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.