Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 110 / 1 / 0
Mówić to oni sobie mogą , ja też miałem wiele sytuacji i konfrontacji , widziałem papiery konfidentów i do niczego nigdy się nie przyznawałem , zawsze pierdolą czego to nie dowalą a huja mogą bo od tego jest prokurator a oni mogą sobie pogadać , oni nie ustalają wyroków.
Uwaga! Użytkownik Roger_Lmz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
przesluchanie z telefonami zawsze prowadzi prokurator poniewaz jest objete klauzura tajnosci... a gdy prowadzi przesluchanie prokurator i go denerwujesz to jasne ze da Ci jak najwieksza kare
  • 110 / 1 / 0
U mnie prowadziła prokuratorka , zajeeeeebista dupa , 30 lat wysoka , bujne rude farbowane włosy , dupsko konkret z mordy tez dobra , a kurwy gorszej od niej to nie widziałem , ja miły przystojny :D ( tak dupy mowia ) do niej ładnie pięknie milutko , a ta nie ma litości tępimy was i jebut 5 lat propozycja :D ja szok
Ale każdy w mieście mowił ,że jest tam dobra dupa ale szmata niesamowita
Uwaga! Użytkownik Roger_Lmz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
ja tez mam prokuratorkę na samoukaranie nie ide bo chce 3 i pol roku na twardo z tego pol roku mialem sanek czyli 3 lata zostaja , wole zobaczyc co sąd na to :) ale fakt ze prokuratorki nas nie lubia :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.