Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 182 / 2 / 0
A oto link do artykułu, o którym wspomniał Psychopath:
http://webhosting.pl/Amerykanscy.rodzic ... mi.w.Sieci
Aż trudno uwierzyć w to co się czyta. Po prostu nie mieści mi się w głowie jak można być tak głupim:
"Nastolatki znajdować mają w Sieci dilerów, którzy za darmo dają im pierwszą dawkę „cyfrowego narkotyku”, czyli nagrania dźwiękowego, które odsłuchane w słuchawkach może wprowadzić młodych ludzi do stanów „haju”."
Przerażający jest poziom wiedzy społeczeństwa na temat narkotyków. Powinni wprowadzić do szkół obok takiego WOSu WON.
Alkohol i fajki są w porządku a jak, ale jak usłyszą NARKOTYK to włącza im się w głowie czerwona lampka, następuje blokada myślenia i za chuja takiemu nic nie przetłumaczysz -ograniczenie do wyuczonych schematów- zupełnie jak zwierzęta, zero samodzielnego myślenia.
Już nie wspominając o tym, że mowa o głupim, nie działającym I-doserze, stworzonym po to, żeby wyciągać kasę z naiwnych kinderćpunów.
  • 1 / / 0
eee ja wam powiem że ten 30 minutowy Orgasm działa ale odczucia bardziej niewiem..jakies lekkie drgawki pojedyńcze skurcze coś przyjemnego stan odprężenia ale...moje podejscie było takie..zakupiłem słuchawki firmy SHURE model bardzo wysoki 670zł..uff ... poniekąd miałem kupić je w innym celu i tak na jesień jak zaczną się wieczory dłużyć ale cóż..mam prędzej.. są rzeczywiscie dobre.. potem po przesłuchaniu poszedłem na sofę poległem na brzuchu patrzałem na tv i przez jakies pół godziny miałem lekki błogostan...do żadnego wytrysku niedoszło jednak jak wsadziłem rękę w gatki to poczułem że ilość śluzu była taka duża że musiałem potem wziąć kąpiel bo sie usmarowałem tam konkretnie heh.. może to jest sprawa mentalnego nastawienia by efekty były odczówalne... natomiast też testowałem First loVe i raczej wkręcały mi się jakieś filmy które co chwila kasowaem..bo to nie to.. moja dziewczyna tak samo testowala oby dwa i te same odczucia..ale po orgasm mielismy dobry nastrój na igraszki.. podsumowując to co opisują trzeba brać z dystansem.. :finger:
  • 634 / 3 / 0
Dobrze że ktoś podbił temat, mam już jako-tako w miarę sprzęt grający i to przetestuję w wolnej chwili.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / 2 / 0
Z tego co kojarzę NeverRewarded, to interesujesz się LD i OOBE.
O ile dosy imitujące stany po różnych substancjach psychoaktywnych są według mnie bezużyteczne, to muszę jednak przyznać, że ten pomagający wyjść z ciała ("astral projection") naprawdę działa. Nie wiem czy to zasługa tego programu, czy też siła sugestii, ale mi naprawdę pomogło.
  • 634 / 3 / 0
Kiedyś, dawno dawno temu jak jeszcze nie miałem większego pojęcia o szeroko pojętej medytacji (ani o dragach ;)), a w zasadzie Ciszy i Obserwacji puściłem sobie na zintegrowanej karcie i słuchawkach za góra 2 dychy jakiegoś dosa (co to było niestety nie pamiętam), po pół godziny (bo tyle trwał) wstałem, przez chwilę mi się kręciło w głowie i się głupio śmiałem z 10 minut jakbym był zjarany :cheesy:

Ech, stare czasy za gówniarza hehe. Zobaczymy co tym razem z tego wyjdzie.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Tak więc, temat widzę lekko wymarły no ale.

Słuchałam wczoraj na sucho, na dobrym sprzęcie leżąc na łóżku, skupiając się na szumach i oddechu.
- zdrętwaiły mi nogi (bo leżałam bez ruchu);
- zdrętwaiły mi ręce (bo leżałam bez ruchu);
reasumując - ciulnia.

Zamierzam wkrótce spróbować z aco - wiem dziecinada.
  • 182 / 2 / 0
Szkoda fazy na dosera, wolałabym posłuchać jakiejś muzyki. Proponuję dosa DXM :-p
Na mnie każdy dos działał tak samo-drętwieniem rąk i nóg właśnie.
  • 574 / 10 / 0
I-Doser jest zrobiony dla pieniędzy. Nie znalazłem jeszcze ani jednego komentarza pozytywnego (że działa).
Za kilka/naście lat będzie o tym dokument jako to bujda kiedyś była z narkotykami przez słuchawki.
  • 2 / / 0
Jeśli za darmo - można spróbować, czyż nie?

A muzyki to już chyba każdej pod DXM słuchałam.
  • 353 / 5 / 0
Doser to ściema i dziwie się ,że ten temat nadal funkcjonuje. Naprawde byłaby rewolucja na cały świat gdyby można było odurzać ba a nawet leczyć dźwiękami(pomyślcie ,że macie wypadek a lekarz zamiast podać majke iv to wkłada wam słuchawki na głowe %-D ). A drętwieją wam kończyny bo wasze ciało powoli zasypia a mózg jest aktywny. Jak będziecie liczyć od 100 do 1 leżąc w nocy przed snem w tej samej pozycji bez ruchu to uzyskacie ten sam efekt.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.