Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
"When I put a spike into my vein
And I'll tell ya, things aren't quite the same
When I'm rushing on my run
And I feel just like Jesus' son
And I guess that I just don't know"
hess pisze:Ile poleciało DOPR'a? Jak odbiór muzyki?
Jak porównanie do DOC'a?
Niestety CEVy szczątkowe i BL też całkiem dokuczliwy; czas działania w moim przypadku o wiele krótszy niż miał być. Jak ktoś jest ciekawy to tutaj TR:
http://neurogroove.info/trip/ego-death
"When I put a spike into my vein
And I'll tell ya, things aren't quite the same
When I'm rushing on my run
And I feel just like Jesus' son
And I guess that I just don't know"
Wrzucane 8mg, wizualnie średnio, ale chuj z wizualami jak reszta jest taka piękna. Płytki z jednej strony, bo spokojny pomimo dzikości. Jak zazwyczaj porównuję psychodelę do surfingu jakiegoś gdzie dawka to siła wiatru, fale czy whateva, tutaj faza była orgią gdzie miligramy były odciętą funkcji gęstości cycków w pokoju. Nie mogło pójść źle, tak sobie wyobrażałem STP. Wrażenia ciała dość ciekawe. Patrząc na zwisające z szyi, leżące na łóżku, moje fraktalizujęce wokół pola widzenia ciało, czułem ręce wyrastające gdzieś zza ucha oddzielnie od tych 'normalnych'
Lubię bardzo, to dupnąłem ten post, niech ludzie chcą, niech ludzie ćpają, niech ludzie sprowadzają.
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.