Tymczasowy123 pisze:Za płatne porady dziękuje. JohnyHa wziął 150 zł, wydałem 150 zł na wellbutrin + jakieś 300 zł suple (na miesiąc), a czułem się gorzej niż bez nich i był ogromny problem z kontaktem.
Mam jeszcze pytanie odnośnie mojej sytuacji. Brałem przez prawie rok Wellbutrin. Działał bardzo dobrze na depresję i dawał ogólnego kopa do działania, potem miałem 2-miesięczną przerwę po której wydawało mi się, że nie działał już tak samo (często poruszany problem w internetach) i stwierdziłem, że upośledził moją pamięć i funkcje poznawcze (też wyczytane w internetach), więc przestałem go brać.
Jakiś czas temu wymyśliłem, ze mogę mieć ADD, lekarz przytaknął i biorę od 3 miesięcy MPH Concerte 36mg
Zestaw który testuje od paru dni to :
-cholina
-ALCAR
-hupercyna
-piracetam
-noopept
-sunifiram
-MPH concerta 36mg
-usunąłem Modafinil który też był w rozpisce, a sam dodałem Propranolol (beta bloker)
Johny twierdził, że będzie spoko, ale zacząłem w sobotę, a w poniedziałek i dzisiaj mam dużego brain foga po zażyciu. W sobotę i niedziele wydaje mi się, że było dobrze, ale w sobotę wynikło niezaplanowane picie i chyba właśnie przez suple mocno popłynąłem bo wypiłem z 0,6-0,7l whisky w 4 godziny i miałem totalnie uwalony film gdzie normalnie nie mam problemu z nadmiernym piciem i po 0,3-0,4l jest już bardzo dobrze.
Czy alkohol mógł wpłynąć na to, że teraz mam po suplach brain foga?
Czy jest sens brać ten zestaw nawet jeżeli barin fog odpuści?
>olej post
ilekroć coś pisze na tym forum, końcowo czuję się tak:
https://www.youtube.com/watch?v=QMOVekJsjWw
Ty może zamiast ładować w siebie metylofenidat w kombo z modafinilem i garścią supli zacznij od detoksykacji organizmu?
No ale łatwiej ładować w sb śmieszne tabletki :D
Szukaj przyczyn.
Suple mogą być cennym dodatkiem, ale tylko dodatkiem do bazy jaką jest zdrowy tryb życia...
o ograniczaniu ćpania się nie wypowiadam, bo to bez sensu, każdy wie co się powinno a co się robi... ale kurwa - myślenie o dopingu mózgu wpierdalając benzo nadal mnie rozwala... nie mówię tu do nikogo konkretnego, ale ogólnie - tu pytanie o doping, w dziale o benzo o to które mocniejsze i czy jak bierze tyle a tyle to może jeszcze to a to... Głupota ludzka nie zna granic i tyle.
Najprawdopodobniej podczas odwiedzin w krainie snów...
Wiara w prawdziwość moich słów może sugerować konieczność skonsultowania się z psychiatrą :-D
W takim razie odstawiam prawie wszystko, zostawiam MPH i beta bloker, ewentualnie spróbuję jeszcze ALC z kwasem alfaliponowym.
@666
Co do Johnego, nie kwestionuje w żaden sposób jego wiedzy, ale ewidentnie nie powinien zgarniać kasy za pomoc, skoro nie ma czasu, chęci rzetelnie jej udzielić.
Sunifiram z modafinilem(modalert) być może spróbuję jeszcze.
Hmmm, nie rozumiem ostatniego stwierdzenia, w jaki sposób wykazałem się brakiem mózgu?
@[Faust]
W żaden sposób nie olałem ciebie ani reszty, wszystko przeczytałem i w weekend w wolnej chwili poczytam dokładniej w internetach i zweryfikuje, a na badania już mama umawia się.
@Lilith123
Co do wciskania garści tabletek to masz rację, myślałem że w jakiś magiczny sposób wszystko naprawią, ale wiąże się to w dużej mierze z wychwalaniem Johnego, skorzystałem z jego pomocy, musiałem odpowiedzieć na mnóstwo pytań, więc wydawał się bardzo rzetelny, zrobił rozpiskę w której było ponad 20 specyfików?! Po rozmowach skończyło się na braniu może 10 (włącznie z witaminami i minerałami). Teraz mówicie, że to w zasadzie bez sensu.
Edit. Płaciłem Johnemu jednak 250 zł. Waszym zdaniem za bezsensowne suple.
czy duże dawki oxiracetamu mogą być toksyczne ? np 4g/dzień
jest jakiś sposób na zmniejszenie tolerancji na racetamy?
Czy jedzenie choliny przyśpieszy zmniejszenie tolerancji ?
jak długa przerwa jest potrzebna żeby racetamy znowu zaczęły działać?
Czy jest sens jedzenia np 1,5g oxiracetamu dziennie przez jakiś dłuższy czas skoro nie odczuwam już żadnych pozytywnych efektów a wręcz czuję zmęczenie głowy, znużenie ?
Zdażyło mi się o 3 rano zjeść 500mg fenibutu bo nie mogłem spać później rano ok 10:00 1g Adrafinilu, później o 15:00 2g Oxiracetamu a wieczorem między 22:00-2:00 wypiłem na oko 0,5l wódki i zaliczyłem dość mocnego kaca głowa lekko boli mnie już 5 dzień od tej akcji i mam lekkie zawroty, I takie pytanie czy te substancje przyjęte w dzień mogły mieć wpływ na kaca życia czy raczej poprostu przesadziłem z alko ?
Dzisiaj nie brałem supli, a dalej czuje się źle. Wnioskuję, że nie mam brain foga tylko jest to stan wywołany zbyt dużą ilością alkoholu. Pare osób pisało, że miało podobnie, nawet przez parę miesięcy utrzymywal się u nich stan otepienia, ale nie otrzymali odpowiedzi z czym to jest związane. Była mowa jedynie o tym, że alkohol mógł uwidocznić jakieś inne schorzenie. W taki sposób czułem się również w momencie kiedy odstawiałem Wellbutrin bo myślałem, że mnie otepia i faktycznie wtedy tydzień może dwa przed tym również mocno przesadziłem z alkoholem.
Objawy to:
-po skupieniu na czymś wzroku po chwili tracę ostrość i walczę wtedy żeby ją odzyskać, jakby zawężone pole widzenia, zauważalnie słabiej widzę na jedno oko
-problem z koncentracją
-pamięć krótkotrwała strasznie siadła
Kiedy poprzednio tak miałem objawy były identyczne, już szukam neurologa, ale może ktoś ma pomysł z czym to jest związane?
Selegilina jest w pizdu neuroprotekcyjna.
Jednak ten miks wymaga kontrolowania poziomu cukru we krwi (tendencja do hipoglikemii) uzupełniania wody i minerałów, szczególnie sodu i potasu. Przy niedoborach minerałów może ewentualnie wystąpić neurotoksyczność.
Lilith jak dożylne przyjebanie PEA się różni od psiknięcia sobie r-ru do nosa?
Jak zamierzasz sobie zbadać mózg?
The psychiatric disorders which are associated with alcoholism include major depression, dysthymia, mania, hypomania, panic disorder, phobias, generalized anxiety disorder, personality disorders, schizophrenia, suicide, neurologic deficits (e.g. impairments of working memory, emotions, executive functions, visuospatial abilities and gait and balance) and brain damage. Alcohol dependence is associated with hypertension, coronary heart disease, and ischemic stroke, cancer of the respiratory system, and also cancers of the digestive system, liver, breast and ovaries. Heavy drinking is associated with liver disease, such as cirrhosis.[15] Excessive alcohol consumption can have a negative impact on aging.
Ethanol is thought to cause harm partly as a result of direct damage to DNA caused by its metabolites
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.