Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
1)jak mocno widac ze masz banke bo np po kodeinie to siedzialem w domciu gadalem ze znajomkami ogolem nikt nie czail ze czuje to opiatowe szczescie :rolleyes:
2)wiem ze gdzies jest opisane jak pozbyc sie tego jebanego wosku ale wszystkie przepisy mowia o iniekcji a ja niechce tego woda zalewac bo nie zamierzam walic IV tylko wciagnac
3)jak wciagne proch z 2 tablet bedzie juz fajniusio ;] ?
4)duzo latwiej sie w to wjebac niz np od kody? kode bralem 4razy i juz pol roku minelo i specjalnych ciagotow to nie czuje
-zmarnujesz, morfine sie puka
-oddaj mi to
-wiem ze i tak to zjesz/wciagniesz
-i tak cie to zadowoli
-od jednego pudelka sie nie wpierdolisz
-chuj ci w dupe
-wypierdalaj do szkoly
-pierdolnij se baclofen dozylnie
1. Rozkrusz i rozpuść porządaną dawke w niewielkiej ilości wody, powiedzmy około 5ml, choć przy większej ilości tabletek może być konieczne jej zwiększenie.
2. Przefiltruj troche (nie musisz dokładnie, bo nie wpuszczasz tego bezpośrednio do krwioobiegu), wciągając to przez kawałeczek waty do strzykawki.
3. Wsadź końcówke strzykawki do tyłka i powoli wtłaczaj to co w niej masz:P
Oczywiście możesz je również zjeść tylko wtedy musisz wziąć więcej. Podam Ci mniej więcej dawki przy zerowej tolerancji przy różnych metodach podania:
IV --- 30-60mg (na pierwszy raz polecam 40-50mg)
Oralnie 100-250mg (na pierwszy raz polecam 150-200mg)
Dodupnie 90-200mg (na pierwszy raz polecam 120-150mg)
Pamiętaj że te dawki są orientacyjne. Jednak nie bój się że są na tyle orientacyjne, że Cię zabiją:P (chyba że masz jakieś wady zdrowotne które w tym pomogą)
PS. Pamiętaj żę jeżeli będziesz jadł te tabsy to koniecznie je rozgryź bo inaczej będą wchodzić baaardzo długo i słabiej. Możesz nawet je pokruszyć, rozpuścić w powiedzmy 100-150ml wody i wypić, w ten sposób chociaż troszke zwiększysz ich moc.
Przy podaniu rektalnym, biodostępność jest naprawdę duża...
Oczywiście możesz je również zjeść tylko wtedy musisz wziąć więcej. Podam Ci mniej więcej dawki przy zerowej tolerancji przy różnych metodach podania:
IV --- 30-60mg (na pierwszy raz polecam 40-50mg)
Oralnie 100-250mg (na pierwszy raz polecam 150-200mg)
wy sie ludzie potruc chceta, ld 50 dla człowieka całkiem niewdupionego, prawiczka= 100mg-1,0g (miligrama jakby kto nie wiedział co to mg znaczy), przy tej dawce przeżywa 50% poddanych testowi osobników.zabić może 1 mg jak jesteś uczulony,
dawka terapeutyczna, taka co daje najlepszy efekt, a najmniej działań ubocznych osobnik niewdupiony
iv.10-20 mg
po. 20-40 mg
rec.jak po. Ja naprawdę radzę od tego zacząć porobi oj porobi szczególnie iv.to najbardziej preferowana droga do podania m.
byli osobnicy co przeżyli 2g hery czystej w jednorazowym podaniu iv. ale wdupieni byli i w wieloletnich ciagach. wrażliwość ma m.i h. jest bardzo osobnicza tzn, że jednemu starczy mniej a drugiemu trzeba dużo więcej: oba osobniki nie wdupione.tzn jeden pojedzie po 10mg, a drugi może się przejechać po 10 mg. Ty nie wiesz nigdy do jakiej kategorii należysz, zacznij od mniejszej dawki bo drugiego razu może już nie być, a śmierć jest bezbolesna, no prawie
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
PS. Cały czas mówimy o przypadku kiedy ktoś chce się ODURZYĆ a nie NIWELOWAĆ BÓL. Napisz oxan skąd masz to info na temat LD50 morfiny.
No chyba, że będziesz walił po kablach, ale to zupełnie inna bajka.
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-04-14_20-26-59.png)
TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"
UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/image-1-1038x692.png)
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych
W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jrt-treated-cortical-neuron.jpg)
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.