Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 139 / 24 / 0
Tęsknie za DOB, za tą ogromną stymulacją, która jak dla mnie jest podobna do amfetaminowej - im więcej w ruchu, tym mocniejszy doping, wiele kilometrów potrafiłem iść i nie czuć zmęczenia. Żadne inne psychodeliczne fenyloetyloaminy mi tego nie dały.

Za to wizualnie słabo, mało kolorów, wręcz wszystko falowało bezbarwnymi światłocieniami. Pod względem wizyjnym nie zachwycał mnie, ale ten wystrzał w górę, dawał taki dowartościowujący umysł kop. Trudno było usiedzieć w miejscu.
Sam sobie sterem, żeglarzem, okrętem;
Goniąc za żywiołkami drobniejszego płazu,
To się wzbija, to w głąb wali

Adam Mickiewicz- Oda do młodości.
  • 2 / / 0
Witam, czy to mozliwe ze przy dawce DOBa 1.4mg nie doznac zadnych wizuali?
  • 615 / 82 / 0
Nie wiem, iloma miligramami przeciętnie nasącza się karton, ale po połówce miałem MOCNE efekty wizualne. Gałęzie drzew rosnących po obu stronach drogi wyglądały jak z kreskówki, łączyły się i tworzyły roślinny tunel (były łyse - przytaczam trip z listopada), obraz był przecinany w poziomie światłami wyglądającymi jak te z lamp samochodów na długo naświetlanym zdjęciu. Po zażyciu MDMA efekty osłabły na rzecz CEV.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze:
Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
  • 1 / / 0
Ja bardzo niemiło wspominam przygodę z DOB zjedliśmy po 2 kartony( niby1.4mg) i po 4h stwierdziliśmy że słabe więc dorzuciliśmy po 1.5. Pierwsze 10h jako tako ale dochodziliśmy do siebie 4dni, może nawet 5. Drugiego dnia wkręcił się trip że to już na stałe, z perspektywy czasu śmieszne ale wtedy istne piekło. Wizuale spoko, muzyka też ale to pobudzenie bywało nieprzyjemne. Nie tęsknię.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.