Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Nigdy nie próbowałem żadnych RC, jakby był jakiś fajny dysocjant który przy dawce nie większej niż 100mg robi rzeczy na poziomie III/IV Plateau terapii przeciwkaszlowej, to może się skuszę. ketaminy nie idzie dorwać, a na szałwię nie mam jeszcze odwagi.
O-pce najlepsze rc dyso jakie próbowałem przy 30 mg zawsze wpadam w dziurę do tego działa na sigme tak jak dex więc nie polecam bo nie można polecać takich rzeczy ale sprawdź sobie wątek o tej substancji na forum :)
14 listopada 2020TymekDymek pisze: ketaminy nie idzie dorwać
[w zasadzie offtop, do usunięcia bym prosił przez jakiegoś moda]
Na ten moment jest bardzo przyjemnie. Pierwsza dawka 10mg sniff - relaks, ciepełko delikatne, miodek.
Po 40 minutach 15mg sniff - jeszcze większy relaks i ciepełko. Jest "magicznie". W przeciwieństwie do MXiPr/MXPr nie powoduje (jak do tej pory) ogłupienia tylko przyjemny high. DCK w dawce 15mg robi większy WTF w głowie niż to.
Ostatnia dawka 20 minut temu ale za chwilę dorzucam chyba wincyj, co by zobaczyć co będzie.
Rozkręca się dosyć szybko ale również delikatnie, nie ma pierdolnięcia obuchem w leb, a raczej wślizgnięcie się pod ciepły, miękki kocyk.
Tolerancję mam raczej niską, wczoraj 30mg DCK i przedwczoraj 50.
Cenowo strasznie wychodzi, bo w ciągu niecałej godziny 25mg dało przyjemny efekt ale bez WOW! i za chwilę kolejna dorzutka.
Jednak działanie jest takie o -
17:20
No i cyk poszła jeszcze dyszka. Bardzo "świątecznie" się czuję, jest magia
Ujebać się tym raz na jakiś czas będzie bosko, bo za często to portfel schudnie motzno. Pewnie niedługo cena spadnie jeszcze bardziej, chociaż i tak jestem w stanie zapłacić 60€/g i nie czuć, że przepłaciłem.
17:51
Jest wporzo. Jakbym był dzieckiem co wróciło właśnie z godzinnego lepienia bałwana, zdjęło mokre ciuchy i wskoczyło pod ciepły kocyk xD jaaaaaaaaaa pitolę ale to jest dobre
Co jest lepsze w DMXE a co gorsze porównując do fdck?
Zasadniczą różnicą jest cena, bo DMXE ma ją dwukrotnie wyższą, a dawkowanie nie wiem czy podobne się nie okaże. Wziąłem tylko sampla 250mg żeby w razie czego nie utopić dodatkowych 40€ ale zapewne zamówię więcej, przynajmniej ten gram, żeby zobaczyć co w trawie piszczy, bo wątpię żeby 250mg starczyło. Zacząłem ostrożnie i jestem z tego rad ale sporo materiału już poszło (wczoraj jakoś 60mg? nawet więcej, bo dwa razy na oko sobie jebnąłem) i dzisiaj 40mg jakoś.
Właśnie sobie myślę, że przyjebię jednak. 30mg i potem cosik DCK na podkręcenie
Powodzenia @DelicSajko
20+mg DCK i 30+mg DMXE i było very grubo. Oglądałem akurat serial, w którym laska walczyła ze swoimi psychotycznymi fantasmagoriami co baaaardzo wpłynęło na mój trip.
Odpalił mi się 'lil panic aż poszedłem się wysrać. Arcana na słuchawkach i trochę noopeptu pomogły. Następnym razem obowiązkowo słuchawki, blindfold, łóżko i kocyk
Ostatnio zamowilem 0,5g DMXE i musze powiedziec, ze to dziala identycznie jak MXE(przynajmniej ten sort co ja mialem). MXE probowalem raz i to w miksie, ale tego specificznego head space’u nie da sie zapomniec. Najpierw zaczalem od malej dawki na kluczyk to lekko mnie koplo w stylu MXE, charakterystyczne poczucie szamanizmu i pluszowa kolorowa dysocjacja. Potem wzialem kreske z 4cm dluga i 0,6cm szeroka to juz mnie konkretnie wyjebalo :D wszystko sie ruszalo, wyostrzone kolory, pluszowa silna dysocjacja, mega rozkminy. Latalem swoim lozkiem w przestrzeni. CEVy mega, teleportowanie sie do roznych miejsc, kreowanie miejsc albo jakies krysztalowe CEVy kolorowe. Potem wzialem okolo 2 razy wieksza dawke i bylo juz lekko okolodziurowo, ale hole’a nie osiagnalem. Zjadlem cale 0,5g w jedna noc. To pewnie przez startowanie od malych dawek i stopniowe ich zwiekszanie. Nastepnym razem juz bede w duze dawki celowac. Ogolnie substancja mega na plus, na rowni z O-PCE. Obie maja swoja specyficzna magie i obie sa swietne. Niedlugo zamowie znowu :D
scalono
Czy jest mozliwosc, ze po prostu dostalem MXE? Czy to jest az tak podobne?
2020 lis 22, 13:21 / scalono - surv
Mi moj opis jesli chodzi o dawkowanie i efekty przypomina mi opis niektorych sortow MXE po delegalu. Moze mialem MXE, a moze tamto MXE bylo DMXE :D W kazdym razie substancja zacna, na rynek wchodzi duzo nowych dobrych dyso duze pole do testow :D
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/chimpanzees-sharing-fruit.jpg)
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol
Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/image-1-1038x692.png)
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych
W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.