DMT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 370 / 103 / 16
Re: DMT
Nieprzeczytany post autor: Banzi »
Możesz zrobić solo - nie ma problemu. Pisałem powyżej, że dmt sniffem nie wchodzi aż tak gwałtownie. Podejrzewam, że dobrych kilka minut.
Freebase także się nadaje, ale ze wzgędu na swoją kaustyczną naturę nie jest zbyt dobry dla noska ;)

Czytałem, że dawki oscylują od 70 do 150+ także zacznij od dolnej granicy i wyczaj ocb. Moklo napewno wzmocni działanie, bez dwóch zdań.

Także możliwe jest dawkowanie podjęzykowe ;)
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
Hehe dobre info :) ok to pobawię się z tym gramulcem na te sposoby i dam znać :) peace !
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 13 / / 0
Moi mili, mam takie dwa pytania. W wątku często pojawia się temat wysokiego ciśnienia. Czy jest to rzeczywiście skok ciśnienia, czy też może tylko wrażenie?
Czy DMT może wpływać na ciśnienie śródczaszkowe?
  • 59 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: avk »
polytoxic pisze:
Palenie z bonia/fajki, pomimo swej niewydajności jest zdecydowanie lepszą opcją. Uzyskanie efektów jest bardzo proste - nawet przy najmniejszych ilościach.....( 50mg to już sroga porcja imo ;) )
Opisz metodę palenia
  • 370 / 103 / 16
Bardzo proste. :-)

Układasz pierwszą warstwę jakimś rodzajem suszu. Może to być damiana, mięta albo zioło - jeśli palisz. Ogólnie czymś, co posłuży jako podkład pod dmt, kŧóre wsypujesz na górę, a następnie przykrywasz kolejną warstwą suszu, aby ochronić swój materiał przed bezpośrednim zetknięciem z płomieniem.
Musisz tak dobrać ilości suszu, aby dać radę sciągnąć wszystko za jednym razem (bongo). W przypadku fajki, możesz to rozłozyć na dwa, trzy buchy, ale osobiście preferuję bongo, bo przy ściąganiu na raty zawsze wymiękam i nie kończę. :blush:

Także, jeśli chcesz, to możesz nie przykryte jeszcze dmt ,,przytopić,, aby wsiąkło w pierwszą warstwę suszu, zwyczajnie przybliżając ogień na bliską odległoś, ale bez dotykania i dopiero wtedy nałozyć ostatnią warstwę.
Gdy już wszystko jest gotowe, przykładasz ogień tylko na tyle aby ładnie sie zażarzyło, po czym ściągasz powoli bucha. Możlwe, że bedziesz musiał przyłożyć ogień jeszcze raz, także miej zapalniczkę w pogotowiu.
Trzymaj chmurę jak długo będziesz mogł.
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
Sam, myślę że jest po 100mg, bo coś ta waga kuleje... Jeszcze przed testami, będę próbował 4-ho-dpt. Trening przed molekułą duszy, wiesz ocb %-D
  • 370 / 103 / 16
Podobno dpt bardzo przypomina molekułę, ale nie mam doświadczenia z tą trypt, choć nie ukrywam, że chciałbym skosztować ;)

Nie wiem, czy coś moze cię przygotować na full on trip na dmt. Jest unikatowe w profilu działania, ale mały trening napewno nie zaszkodzi i wypełni lukę pomiędzy tripami... :gun:
  • 3406 / 534 / 0
Mówisz o niepodstawionym DPT ? bo ten 4-ho-dpt raczej ma daleko do DPT, a jeszcze dalej do DMT, ale fakt jak się dawno nie kosztowało sajko to nawet ta 4 może lekko przygotować.

No do full DMT, nie ma opcji :)
  • 370 / 103 / 16
Tak, miałem na myśli niepodstawione - podobno dobrze robi, bardzo mroczne.

Jasne, jeśli miałeś przerwę, to warto sobie przypomnieć jak to jest po drugiej stronie...co cię nie zabije, to cię wzmocni :-D
  • 3406 / 534 / 0
Wiem, wiem - posiadałem kiedyś DPT ale sprzedałem (i w ostateczności nie przetestowałem), "co cię nie zabije, to cię wzmocni" hehe no oby :D To do usłyszenia, dam znaka. pozdro
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.