DMT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 78 / 10 / 0
Co masz na myśli???? Mao + Dmt??

Chyba podstawa, jak sądzisz?

PS- pisze o Dmt, a nie change, chociaż nawet palone IMAO nie jest aż tak nie biezpieczne....zależy od ilości, al,e, na pewno o tym wiesz.... :-)
Uwaga! Użytkownik guarana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
No moklobemid + dmt.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 78 / 10 / 0
@Up

Aha, teraz rozumie o co chodzi - wczoraj byłem troche zamotany... ;-)

Masz jakieś doświadczenie z syntetycznymi blokerami ????
Ja nie próbowałem, ale słyszałem, że mdłości prawie nie występują (..choć duże dawki samego DMT też mogą je powodować) a sam trip jest raczej jak palone DMT, tylko że przedłużone, z powolnym wejściem jednak pozbawione tego extra wymiaru, który dodają harmale... ( tak na marginesie harmale są zajebiste do wszystkiego z czym się nie gryzą.... :-D )

Ciekawi mnie także długość działania (p.o) tzn: 2 - 3 godziny jak w przypadku pharmahuaski, czy może troche dłużej, krócej... ??

Pozdro
Uwaga! Użytkownik guarana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
Nie, nie mam doświadczenia z blokerami, moklobemid będzie pierwszy, poza tym DMT jeszcze nie próbowałem, tak więc nie mogę Ci odpowiedzieć na pytanie ile trwa pharma. Dam znać w letnim okresie :)

Co do mixów z dmt, to może już przestańmy pisać dlatego, że ja jeszcze solo dmt nie próbowałem a co dopiero mixy, wczoraj tak z ciekawości pytałem, bo w sumie nakręciłem się na flipy. Na początek chcę zrobić eskalina+mdma i jak się spodoba to następny lsd+mdma.

Również pozdro.

btw. jak znasz się na połączeniach to zapraszam i może dokładnie mi pomożesz przed pierwszym filpem.
flipping-t27677-500.html
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 228 / 24 / 0
Dzisiaj oglądałem filmik typka na jutubie, mówił, że na breakthrough wystarczy nieco ponad 25 mg sprzętu, tylko trzeba go dobrze palić. Ktoś to może potwierdzić?
  • 746 / 37 / 0
Ja moge. Spróbuj zapalić w tego waporyzatora Volcano czy jakoś tak (kosztuje okolo 1500zl). Nie czuć zadnego plastiku a 25mg w zupelnosci wystarcza. Gosc ktorego ogladales to kanal PsychedSubstance- polecam :)
  • 78 / 10 / 0
Podobno Volcano kozak, także do zioła, ale cena jest masakra..

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from= ... e&_sacat=0

...Vapor Genie jest o wiele tańsze od szklanej wersji, nie różniąc się znacząco w skuteczności.
Trochę praktyki i odnajdziesz drogę do domu :-D
  • 746 / 37 / 0
Ja polecam to o czym pisalismy wczesniej z Warchludem :) Do tej pory nie znalazłem jeszcze odpowiedniego modułu laserowego ale własnie jade do elektronicznego :)
  • 78 / 22 / 0
Jaki jest sens wydawania 200-300zl na markowy vaporyzer, skoro wlasnorecznie zrobiony dziala tak samo dobrze ? ;-)
“The cost of sanity in this society, is a certain level of alienation”
― Terence Mckenna
  • 746 / 37 / 0
Warchlud co o tym myslisz? Z hydraulicznych rurek skrecilem taka rurke o dlugosci okolo 6-7cm. Na dole jest okolo 1cm dobrze ubitej myjki i wsypane na to 30mg DMT i tak 3 cm nad tym 1cm myjki wystajacej kawalek zeby ja podpalic. Wklejone do fajki. Bedzie si?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.