DMT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 3898 / 238 / 13
Same zmielone nasiona donosowo nie maja sensu bo za niskie stezenie - byc moze jakies plemiona robia z tego tabaczke, ale oni wdmuchuja sobie do nosa przy pomocy kolegi z wioski taka porcje ze bys sie nia mogl latem lekko najesc :D. To bez sensu bo... no bez sensu i tyle.

No a herbatka ze zmielonyxh nasion okraszona imao jak najbardziej z tym ze to juz nie sa wrazenia porownywalne do najsilniejszych stanow jak dmt iv czy vap. a raczej do zwyklych tripow na innych tryptaminach typu 4hodmt czy acodmt
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 264 / 2 / 0
Witam, czy dam rade sam sobie szybko wstrzyknąć 40mg w żyłę na stopie czy odetnie mnie od rzeczywistości?
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 1342 / 48 / 0
Re: DMT
Nieprzeczytany post autor: scat »
Dasz radę, spokojnie. Tym bardziej na stopie.
SESH
  • 1342 / 48 / 0
Nieprzeczytany post autor: scat »
[proszę o scalenie]
Opisz swojego tripa, niewiele tu opisów. Za jakiś czas też się ponownie zabiorę do DMT iv to coś skrobnę, liczę w końcu na breakthrough.
SESH
  • 127 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Clark »
Mógłby mi ktoś opisać różnice w sile działania po przyjęciu p.o, i.v a wapo?
  • 264 / 2 / 0
No i poszło 40mg iv. było grubo i bardzo specyficznie. Po szybkim podaniu i odłożeniu pompki miałem problemy ze zgaszeniem światła ;-) Pojawiła się charakterystyczna siatka przed oczami, było bardzo kolorowo. Niestety nie zdołałem się przebić. Nie przepadam za psychodelikami iv i trochę czułem się przytłoczony na początku ale słyszałem i widziałem jakiś Byt który mnie uspokajał i zachęcał do oddania się tripowi :-D tak czy siak było ciekawie. Następnym razem pójdzie 60mg.
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 236 / 19 / 7
Czym się kierować przy wyborze dmt na cebuli?
Uwaga! Użytkownik chujkurwa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
Kris moze wiekszy opis. Kurwa wy wiecej opisujecie z nbomow niz z DMT :-D
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 264 / 2 / 0
Jakoś ciężko mi opisać to wszystko :cheesy: myślę że trochę też zmarnowałem potencjał przez staranie się ogarnąć czy to co się dzieje ze mną jest OK ponieważ nie wiedziałem czego się po tym spodziewać i jest to drugi psychodelik jaki waliłem fkanau, a sam trip jakieś 10 min pewnie trwał. W przyszłym tygodniu planuję 60 grzmotnąć to na pewno napiszę więcej.
  • 3406 / 534 / 0
Ok wybaczam Ci ;) pytam bo sam jestem przed pierwszym tripem na DMT (gdzies za ponad dobry miech), tyle ze ja op + mao(moklo). Pozdro czekam na raport.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.