Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
czesc, obserwuje forum od kilkunastu lat, dopiero ostatni etap jaki bylo po wielu latach poszukiwan dorwanie DMT spowodowalo, ze chyba bede stalym bywalcem, pisze tez tego posta zeby uzyskac dostep do czatu ;)
z tego co udalo mi sie znalesc bardzo niewiele osob doznalo open eyed visuals po DMT, natomiast udalo mi sie to ostatnio ( MDMA i jakies 2 h palenia co 15 min) i dzisiaj, rano zupelnie trzezwo, pierwsze podejscie i mam wrazenie jakby za kazdym razem wysylalo mnie dalej....
ktos jeszcze widzial zmieniona rzeczywistosc? jezeli ktos bedzie zainteresowany opisze dokladniej, natomiast w wielkim skrocie, nie wiem ile kwasow musialbym zjesc zeby uzyskac cos takiego... a raczej to nie mozliwe ze wzgledu na odzyskanie wladzy ruchowej i percepcji w trakcie tripu
  • 619 / 45 / 0
Niewiele?

Ja zapaliłem tylko 2x w życiu (na tym samym posiedzeniu w odstępie 1h) i w obu przypadkach nie widziałem różnicy czy miałem oczy otwarte czy zamknięte - i tak byłem w innym wymiarze :P Wg mnie ciężko jest nie mieć OEV przy tak silnej substancji...
  • 1008 / 203 / 2
Re: DMT OEV
Nieprzeczytany post autor: eth0 »
Jak wyżej, paliłem kilka razy DMT w niewielkich ilościach (z tego co pamiętam to było 25-30mg czystego DMT i innym razem jakieś 150mg changi) i za każdym razem wjeżdżały wizualizacje przy otwartych oczach, jednak te przy zamkniętych były dużo ciekawsze.

Może chodzi Ci o stan "przebicia się" (breakthrough) do takiego poziomu, który powoduje chwilową utratę świadomości? Taki stan rzeczywiście ciężko osiągnąć (mi się nigdy nie udało) i wtedy całkowicie Cię odcina i na te kilka minut tracisz władzę psychoruchową. Po ayahuasce chyba najłatwiej o coś takiego, albo po czystym DMT podanym dożylnie, tylko wtedy ktoś inny musiałby Ci podać ten zastrzyk. No i nie każda forma nadaje się do iv, więc tego w ogóle lepiej nie robić w domowych warunkach.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
razem z paroma innymi osobami wspolnie zaczelismy przygode, do breakthrough kazdy doszedl poza jedna ktora sie troche boi jeszcze, ale poza mna nikt tak silnie zmienionej rzeczywistosci nie doswiadczyl, wiem tez ze dla wielu po otwarciu oczy wszystko jest zupelnie normalne, dla niektorych lekko rozmyte lub flary a'la kwas.
byc moze sposob palenia jest tutaj wazny ( tzw meth pipe) w ilosciach typu 50-60 dosc mocne fraktale na zamnietych, ale zazwyczaj leci po 200, to co nie zvaporyzuje zostanie na pozniej, kopie tak samo.
A trip wyglada tak, przy 3cim juz ledwo widze ale na sile 4 ty leci, i totalne odciecie, inny wymiar ale na powiedzmy 5 min, nasila sie do tego stopnia, ze otwieram oczy i bam, zaden kwas nigdy nie pokazal i nie pokaze tego, widac kazdy promien swiatla, wszystko buzuje, glebia jest zupelnie inna, chodzenie jakby lewitowanie, i np na plytkach tysiace malych zebatek pracujacych.. na kazdej plytce identycznie, takie wizuale nawet po 20 minut, dziwne zejscie, troche twarde, stad pytanie bo widzialem takie opisy po aya, ale nie po paleniu, a mam spory szacunek do tej substancji, zreszta jak do kazdego psychodeliku
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.