Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 720 / 12 / 0
Re: 3,4-DMMC
Nieprzeczytany post autor: PuTTy »
No to kurwa co wkoncu? kazda odpowiedz z dupy,a duchPL w tobie nadzieja drzemie, respekt od poczatku mam, i oby do konca.. :)
  • 1928 / 443 / 4
Nieprzeczytany post autor: DuchPL »
17 października 2019PuTTy pisze:
No to kurwa co wkoncu? kazda odpowiedz z dupy,a duchPL w tobie nadzieja drzemie, respekt od poczatku mam, i oby do konca.. :)
Tylko, że ja nie żartowałem...

Ogarnięty vendor ala magican-chemic w bardzo łatwy sposób może przygotować takie "cudo" i dorzucić to do sampli.
Wiele osób myli to z mefem ( dla wielu eufo to eufo ). Moc to ma konkretną ( HCL zarzucone w nochala ) w odpowiedniej dawce potrafi zdziałać cuda.
Kompletnie inny narkotyk niż wersja płynna... inny w sensie siły rażenia, ale jedyny z ketonów, który daje taka prawdziwą "przyjemność" bez nachalnej stymulacji.
Oczywiście 3MMC także wchodzi w grę, jednakże ten narkotyk bardzo łatwo rozpoznać - to taka poukładana wersja mefedronu, która się zaczyna / rozwija / trzyma / puszcza / i ni ma ;) mefa bys rozpoznał od razu po tym jakby Cię "szybko" wypierdoliło w kosmos... i w dośc krótkim czasie także póściło, bez w sumie kardio i uboków ( taka dawka do 100-150mg ). Strzelam że to coś z tych 3 narkotyków ... jednakże stawiał bym tu bardzo na efedron - z uwagi na ten niespotykany w żadnym innym narkotyku "spokój" podczas peaku. Po prostu jest i żadne kardio i stim Ci w tym nie przeszkadza...

Pochwal się czymś... czy doświadczyłeś "wyparowania mózgu" jakby nagle nic tam nie miałeś pod czachą w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
DXM
  • 720 / 12 / 0
pentedron(wzięty od koleszki, kryształy piękne jak zawsze) miała być trójka zajebistej jakości..
No i po 3mmc dawkach takich typu 15-20na trzech
  • 1928 / 443 / 4
Nieprzeczytany post autor: DuchPL »
@puTTy tzn o czym teraz piszesz?

Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
DXM
  • 720 / 12 / 0
Sorry za ostatnią wypowiedź. Ale miałem właśnie to o czym piszesz po tym calem, efe, czyli taka cudowna pustkę jak po medytacji, i właśnie owa pustka była czysym czym nzawawbyn euforia życia. Niesamowite przezycie.Owa pustkę czułem rowniezz na ciele, taki orgszm od stóp do głów. jest to poprostu nie do opisania.chcialbym pogadać o tym i owym na PW DuchPl, bo widzę że jesteś jedynym z niewielu z wiedzą praktyczna i duchowa. Pozdro dla wiedzacych.. :)
  • 9422 / 1846 / 2
W jednym ze sklepów wisi sort 3.4dmmc i nikt nic ?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?