Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 67 / 8 / 0
Witam.
Od niedawna jestem posiadaczem wszywki.
Proszę wyłącznie osoby, które wybrały tę drogę o podzielenie się jak to u nich wygląda, wyglądało.

Terapie przerabiałem i nie o tym jest ten temat.
Dzięki.
Uwaga! Użytkownik ZawałMurowany nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
Hmmm odgrzewam starego kotleta. Ja się zaszyłem o po trzech miesiącach znowu chałęm. Myśle ze tylko terapia...
  • 164 / 4 / 0
Pojebało was? Od kilku lat nie stosuje się tego typu metod.
  • 761 / 13 / 0
Esperal bardzo łatwo przepic. Mój wujek był zaszywany 2 razy. Będąc zaszytym mówił mi, że najbardziej odstrasza ból głowy na kacu spowodowany kumulacją aldehydu octowego- ponoc porównywalny do bardzo, bardzo silnej migreny. Ludzie od w/w bólu rzygali pod siebie 2-3 dni z rzędu. Ale wystarczy pic małymi łyczkami i stopniowo zwiększac dawkę, aby olac wszywkę. Terapia to podstawa.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 4 / 0
Dla mnie to jasna sprawa: nic na siłę. Jak będziesz zdesperowany to i denaturat wypijesz. To tak jakby zmusić kogoś żeby pokochał inną osobę, czy tam robił robotę, której nienawidzi. Z niewolnika nie ma pracownika jak to się mówi. I co z tego, że się zaszyjesz, jak cały twój plan działania będzie oparty na tym jak pozbyć się wszywki, albo pić powoli, żeby nie było efektów ubocznych.
  • 761 / 13 / 0
Dokładnie. Esperal nie działa na zasadzie hamowania chęci wypicia alkoholu tylko nasila przykre efekty po wypiciu alkoholu co ma "odstarszyc" przed piciem. Jak ktoś wie, że i tak wróci do picia to po co dupę ciąc? Terapia pomaga o ile ktoś poważnie do tego podchodzi.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 4 / 0
Gadałem z kolesiem który miał wszywkę i cztery piwa to spokojnie łykał, dopiero przy siódmym gorzej się czuł i na drugi dzień chujowy zjazd. To była dawka 100mg. Teraz łyka jakieś tabletki(nie pamiętam nazwy) co mają 500mg chujni w swoim składzie. Mówił, że raz jebnął pół piwa 4% to łeb go strasznie napierdalał, ciśnienie kosmiczne morda nie tyle czerwona co granatowa, myślał że to już koniec.
  • 23 / / 0
maximumoverload pisze:
Gadałem z kolesiem który miał wszywkę i cztery piwa to spokojnie łykał, dopiero przy siódmym gorzej się czuł i na drugi dzień chujowy zjazd. To była dawka 100mg. Teraz łyka jakieś tabletki(nie pamiętam nazwy) co mają 500mg chujni w swoim składzie. Mówił, że raz jebnął pół piwa 4% to łeb go strasznie napierdalał, ciśnienie kosmiczne morda nie tyle czerwona co granatowa, myślał że to już koniec.
Anticol łykał . Ale to tylko kaganiec po 4 dniach można atakować od nowa.
  • 164 / 4 / 0
No no to właśnie takie coś. Ja to nie rozumiem, po chuj żreć te tabsy jak one nie hamują apetytu na etanol, tylko pogarszają skutki. To już lepiej umówić się z współmieszkańcami domu, że jak się najebiesz to idziesz z domu i śpij gdzie chcesz: w garażu, samochodzie, u kolegi, pod mostem itp. To na pewno lepiej zadziała niż te prochy, bo wtedy dopiero docenisz ciepłe łóżko i dach nad głową. Ja miałem wszystko DOM, rodzinę, pracę i wszystko poszło się jebać. Wiem jedno: jak sam nie chcesz rzucić etanolu, to takie prochy na pewno ci nie pomogą. Ja na tego typu specyfiki nie pójdę, jak wyjdę z tego bagna to na własne życzenie, a nie ze strachu przed ubokami po esperalu.
  • 2 / / 0
Witam serdecznie. Szukalem na forum jednak nie udali mi sie odnalezc jednoznacznej odpowiedzi na moje pytanie.
Wyczytalem gdzies,ze Disulfiram wchodzi w interakcje z innymi lekami miedzy innymi z benzodiazepinami oraz lekami nasennymi. Jesli tak to jak wyglada ta "interakcja" ?
Oraz jak to wyglada przy przyjmowaniu kokainy,extasy, amfetaminy itp. podczas leczeniu Esperal'em ?
Z gory dzieki za pomoc.
Pozdrawiam

Przeniesiono. | STR88
Uwaga! Użytkownik takiebraki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.