Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2535 / 592 / 0
Wow bogaty jesteś,gratuluję.Za 30 tabletek to musisz dać ze 80zł.Cóż,skoro tak bardzo Ci się podoba ta faza,że za te pieniądze nic bardziej do Ciebie nie przemawia...
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Dla mnie aviomarin jest bardzo śmieszny. Pamiętam jak zarzuciłem raz pierwszy 10 tabletek to po dwóch godzinach czułem sie jak drzewo oliwne w gaju gdzie modlił sie jezus i słyszałem spiewy apostołów. Najgorsza była pętla gdzie cały czas mi sie film powtarzał. Miałem wrażenie ze w nieskończoną ilość razy poszedłem sie do kibla odlać. Spanie po avio nie należy do tych typowych. Problemy z zaśnięciem lekkie miałem bo cały czas mi nogi latały ale jak już zasnałem to spałem do 16. Ogólnie polecam przynajmniej raz spróbować.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi

Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.

Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii

Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.

Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".