Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 26 / / 0
No, no, czyli polecacie tutaj taki mix: dimenhydrynat+DXM ^^. Hmn, już jaaakiś czas używam sobie DXM'u :rolleyes: , lecz właściwie bałabym sie go połączyć z dimenhydrynatem, którego nie miałam jeszcze okazji spróbować. Więc na pierwszy raz, co lepsze ? Sam avio, czy z DXM ? Jeśli sam, to ile tabletek najlepiej ? Nie chcę mieć miazgi, lecz przyjemną psychodelę. Z góry dzięki ; ). ^_^
Uwaga! Użytkownik ccarmen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / / 0
Ja też z pytaniem o pierwszy raz z avio. Waże 80 kg, chciałbym z dexem miksa zrobić. Tolerke mam zero, mineło pare tygodni od ostatniego bmx. Tak więc ile czego żeby było ciekawie??? I czy razem czy po dexie poczekać z avio??
  • 3248 / 3 / 0
A na mnie to w ogóle nie działa. Ok. 16:00 zarzuciłem 10 tabletek, lekkość taka dziwa, otępienie lekkie i tyle. Potem ok 17:45 zarzuciłem jeszcze 5, oprócz 5 Cev'ów to nic nie miałem, zresztą te Cev'y były beznadziejne. Szkoda mi kasy, nie tknę się więcej, bo nie działa, czytałem, że na pierwszy raz 8 tabsów nawet starczy, Tutaj poszło 15 i zero, zero, zero!... Ogólnie nawet nie oceniam, cóż.. jak dla mnie to beznadziejna substancja, może to i lepiej...
  • 53 / / 0
Ehh, no nie mów. Ja mam nadzieje że zadziała. 2 h temu poszło 150 deksiwa, a zaraz idzie 5 avio i jeszcze 300 DXM. Oby było dobrze bo ostatnia dobra jazda to była dawno, dawno.

Z dexem musi kopnąć, w ostateczności po 450 też film można obejżeć, prawie szkalna pułapka 3 leci zaraz.
  • 26 / / 0
GCrytek pisze:
A na mnie to w ogóle nie działa. Ok. 16:00 zarzuciłem 10 tabletek, lekkość taka dziwa, otępienie lekkie i tyle. Potem ok 17:45 zarzuciłem jeszcze 5, oprócz 5 Cev'ów to nic nie miałem, zresztą te Cev'y były beznadziejne. Szkoda mi kasy, nie tknę się więcej, bo nie działa, czytałem, że na pierwszy raz 8 tabsów nawet starczy, Tutaj poszło 15 i zero, zero, zero!... Ogólnie nawet nie oceniam, cóż.. jak dla mnie to beznadziejna substancja, może to i lepiej...
No właśnie, też słyszałam, że 8 wystarczy, ale w sumie, znaczenie ma ile ważysz, bo oczywiście dawkę się przelicza na masę ciała, tak więc może dawka, którą przyjąłeś, była za niska przeliczając to na masę ciała ..
Uwaga! Użytkownik ccarmen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / / 0
J a p o c z u ł e m. dex 450 na 80 kg wagi i duże doświadczenie to jakiś tam film i tyle. Ale to co dało avio!!! Takich cevów nigdy bym się nie spodziewał. Oczywiście nie tak jak na beznie, bardzo tajemniczo, czuć DXM, mocno angażowany umysł co wraz z avio daje niesamowity efekt. Gorzej z pamięcią.

Na pewno powtórze, tylko już nie zasne, wezme wcześniej, wypoczęty po mocnej kawie. Niesamowite możliwości.

Bierz z dexem jak samo cie nie robi, mówie ci
  • 124 / / 0
Tak tutaj sobie gadacie, że się skuszę. Miałem ładować 900 mg kaszlaka, ale pojadę 450 mg + pakę avio. Zobaczymy jak to będzie.
  • 53 / / 0
Na pewno fajnie :-D

Tylko ja po dexie śpiący jestem, po avio to już w ogóle. Jak czytam że niektórzy po DXM i avio nie śpią całą noc to nie wierze. W każdymbądźrazie następny raz może jutro, ale na pewno wcześniej i po mocnej kawie, mam też lecytyne, biore jak mam dużo dexa, też się przyda. Mix DXM+avio warto pamiętać. :-)
  • 124 / / 0
Dzisiaj słaby cyrk w głowie czułem, ale chillout był git. Jutro chyba coś mocniej strzelę, żeby się przekonać na prawdę czy ten jebany avio coś tam dodaje
  • 3248 / 3 / 0
I jak? Próbowałeś? Ja będę robił podejście kolejne w sierpniu, albo pod koniec lipca, nie odpuszczę. Tym razem odpuszczę sobie małe ilości, przygotuję się do tripa i wezmę 20.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.