Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
aviouzależniona pisze:
witam wszystkich. czy znacie kogoś kto uzależnił się od avio? czytając posty poczułam się dziwnie osamotniona,
Nie, ale i tak możemy się poznać bliżej, :blush:
aviouzależniona pisze:
to nie jest wkręt. jestem uzależniona od tego gówna. fazowanie na avio to nie tylko haloony. chciałabym pogadać z kimś kto do tego stopnia oswoił avio, że tylko na nim mógł funkcjonować i nie wyobrażał sobie podejmowania jakiś działań bez niego. ja tego doświadczyłam.
i będziemy jedli avio garściami a później robili głupie rzeczy w łóżku, już cię lubię.

czy avio stosować na pusty żołądek aby lepiej działało ?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pankkkkapica »
Witam.
Mam pytanie.
Otóż, ostatnim razem na pierwszy raz wziąłem 10tabletek aviomarinu, popijając dwoma kawami... było rano, spodziewałem się, co tu dużo mówić... halucynacji, i nastąpiły, lecz... bardzo marne, jakieś cienie na ścianie.
I mam pytanie, czy na działanie Aviomarinu źle wpływa kofeina? czy aby spodziewać się większych efektów mam brać np. tam gdzie jest ciemno, bądź w nocy?

Proszę o odp.
Z góry dziękuję.
Uwaga! Użytkownik pankkkkapica nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 294 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nanananax »
Delirianty działają poprzez zmniejszenie wydzielania acetylocholiny, a kofeina zwiększa jej ilość. Gratuluję udanego miksu.
  • 39 / / 0
Kurcze;/ nie wiedziałem.... człowiek uczy się na błędach, ale mógłbyś odpowiedzieć na moje pytanie?
i jeszcze jedno, co zrobić aby nie zasnąć???

Proszę o odp.
Uwaga! Użytkownik pankkkkapica nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 294 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nanananax »
Kompletnie nie znam się na deliriantach, po prostu wiedziałem że kofeina i delirianty działają na siebie antagonistycznie.
  • 39 / / 0
OK. Dzięki.
Więc co mogę wziąć aby nie zasnąć? może mi ktoś poradzić...
No i kiedy najlepiej brać Avio, w dzień? czy w nocy? szczerze wolę dzień mam wtedy wolny dom... wiadomo.
  • 133 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cough »
sam avio nie dał mi nic, za to z dxm i benzą było prze-cudnie, prze-świetnie. Kilka godzin najpiękniejszych halunów, najbardziej realnych, ale takich delikatnych, prowadziłam zajebiste dyskusje z tymi wszystkimi ludźmi
love wd

yo, ninja, go !
  • 39 / / 0
Mógłbyś napisać w jakich dawkach miksowałeś? Bardzo bym prosił :)
  • 145 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Roti77 »
mam pytanko, a mianowicie czy aviomarin jest sprzedawany na stacjach benzynowych bo na poczatku roku byla jakas nagonka i opakowanie 5tablet tylko w aptece ale opakowanie 3tab?
przeczytalem duzo artykulow w necie teraz i tylko jakies bezsensy kurwa pisza i dalej nic niewiem, czy mozna na stacji zakupic
[spoiler]"I lepiej proś, bo ktoś ci w przypływie złości,
Połamie kości, by przypomnieć o lojalności.
52 nie pozostawia żadnych wątpliwości.
I w każdego frajera mogę teraz chuja wbijać"[/spoiler]
  • 3901 / 561 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
Ja tam w sklepikach nadal spotykam avio. Takie z piecioma tabsami takze :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.