ODPOWIEDZ
  • 394 / 7 / 0
Linki mi nie działają. Wogóle się nie rozpuszcza czy słabo? W akoholu się rozpuszcza?(może zastosować technike jak przy benzo i.v). Teraz przynajmniej wiem jak rozdzielić te 2 substancje. Pojutrze zmixuje z kodą i dexem i może też difke dodam :diabolic:. Może niedługo FAQ napisze o ile moge.
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2010 przez Wolny Od Nałogów, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2814 / 14 / 0
W załączniku kopie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 394 / 7 / 0
Coś jest nie tak z tym Difenem 20 tab poszło i było hujowo ;/ raz trzepie zajebiście a raz tak hujowo.
  • 641 / 16 / 0
Wolny od nałogów: miks z dexem prawdopodobnie może nie być bezpieczny, o ile pamiętam (nie chcę mi się sprawdzać bo późno), difenoksylat to substancja spokrewniona bądź z petydyną bądź z meperydyną, tak czy siak petydyna oddziaływuje na serotoninę (w związku z tym że demerol-meperydyna jest mocno z petydyną spokrewiona może też oddziaływać na serotoninę), więc lepiej sprawdź ten wątek (no chyba że łączyłeś tramal z DXM i nic Ci nie było) aby sobie krzywdy nie zrobić.
  • 2814 / 14 / 0
voorman pisze:
difenoksylat to substancja spokrewniona bądź z petydyną bądź z meperydyną,
Petydyna = meperydyna.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 641 / 16 / 0
Tak, teraz doczytałem właśnie. Przestałem się interesować petydyną gdy dowiedziałem się że jest neurotoksyczna (jej metabolit - norpetydyna). Ciekawe jak to jest z difenoksylatem, chociaż już samo toksyczne rozszerzenie okrężnicy brzmi dla mnie odstraszająco...
  • 394 / 7 / 0
masz racje ale ja gdybym miał dostęp to bym se dolargan i.v zapodał bez żadnych oporów. Kiedyś też tak pierdoliłem neurotksyczne to ja tego nigdy nie spróbuje a teraz nnie mam takich oporów.
Masz troche racji a troche nie. Niedługo połącze to z małą ilościa dexa 5tab aco i 600kody.
To, że jest to analog petydyny nie oznacza że hamuje wychwyt zwrotny serotoniny i dopaminy przynajmniej ja takiego działania nie odczułem. atropina działa na receptory muskarynowe więc zwiększa napływ monoamin(w tym serotoniny) do przestrzeni synaptycznej gdzie oddziałuje na neurony więc zespół serotoninowy jest możliwy. Mieszałem trmaca z dexem i kodą. Mieszałem kode+dex z 30mg skopolaminy (jest to dużo więcej w poruwnaniu do paczki reasecu). Mix koda+reasec+dex może być zajebisty i wmiare bezpieczny. Mam pewną tolerancje na deliranty, antyhisaminty. Z góry przepraszam za błędy ortograficzne. Niestety ten mix musi poczekać bo będe miał wydadki tramca i klona niedługo kupuuje :)
  • 641 / 16 / 0
Gdybym miał dostęp to bym petydynę też zapodał (chociaż może nie iv). Ale nie difenoksylat. ;-) A to miałem na myśli.
Natomiast co do skopolaminy. To w reasecu mamy atropinę. O ile skopolaminę można używać do wzmacniania opiatów (30 mg to 3 tabletki a więc wcale nie jest to jakaś super-duża dawka) to atropina (imho) psuje działanie opiatów.
skopolamina natomiast ma działanie sedatywne, dość przyjemne, atropina - wręcz przeciwnie - mnie pobudza i dezorientuje.
  • 394 / 7 / 0
Rozumiem atropina i skopolamina to są podobno substancje b podobne w działaniu. skopolamina jest w postaci butylobromku więc bardzo słabo się wchłania i slabo przechodzi przez bariere krew mózg.
I dlatego wzmacnia działanie opioidów. atropina jest w postaci siarczanu i dlatego lepiej się wchania i działa bardziej delirantycznie, brałeś kiedyś czystą atropine ? (bo rośliny zawierają mix alkaloidów i innych toksyn więc może dlatego)
Ciekawi mnie jeszcze działanie hioscyjaminy.
  • 641 / 16 / 0
Brałem atropinę tylko z papaweryną i metamizolem (w czopkach) - tylko leczniczo, nie wiem czy dokładnie pamiętam ale o ile mi wiadomo scopolamina jest dostępna w dwóch różnych postaciach - jedna z nich jest OTC a druga na reckę, jedna z nich podobno przenika barierę krew-mózg, druga nie lub słabiej. Scopolaminę brałem (tylko) z powodów zdrowotnych nie żeby się naćpać, ale ogólnie miło uspokaja, pomaga zasnąć - wniosek - przenika barierę krew-mózg ( 1 tabletka dla mnie działa wyczuwalnie). Nie jest to w żadnym przypadku środek do ćpania (chyba że dla osób lubujących się w doznaniach z cyklu "kim jestem, skąd się tu wziąłem, który mamy rok?").
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.