voorman pisze: difenoksylat to substancja spokrewniona bądź z petydyną bądź z meperydyną,
Masz troche racji a troche nie. Niedługo połącze to z małą ilościa dexa 5tab aco i 600kody.
To, że jest to analog petydyny nie oznacza że hamuje wychwyt zwrotny serotoniny i dopaminy przynajmniej ja takiego działania nie odczułem. atropina działa na receptory muskarynowe więc zwiększa napływ monoamin(w tym serotoniny) do przestrzeni synaptycznej gdzie oddziałuje na neurony więc zespół serotoninowy jest możliwy. Mieszałem trmaca z dexem i kodą. Mieszałem kode+dex z 30mg skopolaminy (jest to dużo więcej w poruwnaniu do paczki reasecu). Mix koda+reasec+dex może być zajebisty i wmiare bezpieczny. Mam pewną tolerancje na deliranty, antyhisaminty. Z góry przepraszam za błędy ortograficzne. Niestety ten mix musi poczekać bo będe miał wydadki tramca i klona niedługo kupuuje :)
Natomiast co do skopolaminy. To w reasecu mamy atropinę. O ile skopolaminę można używać do wzmacniania opiatów (30 mg to 3 tabletki a więc wcale nie jest to jakaś super-duża dawka) to atropina (imho) psuje działanie opiatów.
skopolamina natomiast ma działanie sedatywne, dość przyjemne, atropina - wręcz przeciwnie - mnie pobudza i dezorientuje.
I dlatego wzmacnia działanie opioidów. atropina jest w postaci siarczanu i dlatego lepiej się wchania i działa bardziej delirantycznie, brałeś kiedyś czystą atropine ? (bo rośliny zawierają mix alkaloidów i innych toksyn więc może dlatego)
Ciekawi mnie jeszcze działanie hioscyjaminy.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.