Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 31 / 2 / 0
A grozne dla dziewictwa?
Uwaga! Użytkownik mirrors nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 11 / 0
:-) .W rozsadnych dawkach nie jest grozne.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 45 / 6 / 0
Mam pytanko.
Czy 15 mg relanium , 300 mg tramalu i 90 mg kodeiny zarzuconej razem wszystko ( benzo 30 min. wczsniej) da dobrą fazę? Proszę o szybka odpowiedź :)
Pozdrawiam :)
Uwaga! Użytkownik kiszka123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 11 / 0
Mysle, ze tak. Jesli nie masz tolerancji.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 45 / 6 / 0
A nie lepszy będzie taki oto mix: 5 mg lub 10 mg diazepamu , jedna lub dwie tabl. baclofenu tego mocniejszego i tramal 300 mg?
Czy może odpuścić sobie diazepam i jebnąć sam baclofen do tramalu?
Chcę wiedzieć po prostu czy diazepam coś da do tramalu czy to tylko strata tabletek i starczy samo baclo do tramca.... :(
Uwaga! Użytkownik kiszka123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
benzodxm pisze:
Mysle, ze tak. Jesli nie masz tolerancji.
kurwa swoje myśli to pisz w śmietniku. na chuja odpowiadasz temu debilowi, żeby nas do usranej śmierci codziennie w każdym wątku pytał czy bedzie miał dobrą faze po rolce tramie baclo i alko?
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 162 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Recoba »
[quote="kiszka123"]
A nie lepszy będzie taki oto mix]
wywal z tego mixu rolki, więcej baclofenu(3tabl.) więcej tramalu(500mg)
Uwaga! Użytkownik Recoba nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 3 / 0
kiszka123 pisze:
...
Na dobra zabawe posluchaj sie Recoba i wal bez rolek baclofen z tramcem. Moze byc ciekawie.
Na typowa zamule jebnij wiecej rolek ( nie wiem jaka masz tolerancje, wiec przyjmijmy ze zerowa i wazysz wiecej niz kogut ) czyli tak 25 mg powiedzmy ( rolki sa slabe ... ) i do tego ( tez zaleznie od tolerki na tramca/kode ! ) 300-400 tramadolu. Euforia spadnie, sedatywne efekty Ci wzrosna.

Ogolnie benzo+koda/tramadol to dobry mix.
Aha, ale po co Ci w jednej z propozycji te 90 mg kody to ja nie wiem. Cieszy Cie 5 mg morfiny w instalacji ? Nie lacz za duzo, przekombinujesz.
Uwaga! Użytkownik We Are Scientists nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Doświadczenie z benzo mam małe, dziś o jedno większe :) Ðiazik jest w sam razik. Lorafen działa w kurwę mocno i długo, klony bardziej absurdalnie i muląco, za to rolka... 10mg stawia wręcz na nogi! Nie zamierzam często wrzucać, raz na ruski rok sporadycznie jak np. fetę. No kurwa działanie idealne! Nastrój, brak zmulenia, lekka senność właściwie nie przeszkadzająca, chęć na wszystko i w ogóle fajnie kręci kark bodyloadowi :) Naprawdę jestem pozytywnie zaskoczony :) A i jeszcze jedno: nie mam zamiaru zwiększać dawek, 10mg styka w sam raz
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 440 / 4 / 0
Recoba pisze:
kiszka123 pisze:
A nie lepszy będzie taki oto mix]
wywal z tego mixu rolki, więcej baclofenu(3tabl.) więcej tramalu(500mg)
Nie brałem tego szitu - baklofenu - ale z tego co czytałem obniża próg drgawkowy, więc z tramcem działa synergicznie na ten mechanizm. Diazepam jest niezbędny.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.