Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
ja mam płyn do iniekcji ale niechcem sie tym kłuć jak to wszamam to będzie ok??;><br>
(aaaa i 2 lata po terminie... kumpel mi dał) (takie małe fiolki relanium po 10 mg benzo...) ??
było jest i będzie ....
  • 432 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
ro8no pisze:
ja mam płyn do iniekcji ale niechcem sie tym kłuć jak to wszamam to będzie ok??;><br>
(aaaa i 2 lata po terminie... kumpel mi dał) (takie małe fiolki relanium po 10 mg benzo...) ??
Możesz wypić, ale smaku to najlepszego nie będzie miało... Kurde, ja tego nie rozumiem. Rozumiem - bać się ładować syf z ulicy po strunach, ale jak masz ampułki to czego tu się bać? Czyste i sterylne, prosto z farbyki, naciągasz do pompki i huk!

Broń Boże nie namawiam do iniekcji! Ale jak się ma czyściutkie w ampułkach to tak jakbyś np. czopki z tramalem jadł, bo wkładanie w dupę kojarzy się z gejostwem itp.
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Witajcie!

Czytam forum od jakiegoś czasu, ale niczego (poza Dolarganem w małych ilościach) nie zażywam. Ostatnio wpadły mi w ręce przeterminowane dożylne Relanium 10mg w 2ml płynu. Termin ważności to listopad 2006, niektóre 2007.

I tu pytanie: można ich jeszcze użyć? Nigdy wcześniej nie brałem Relanium.

Pozdrawiam
  • 1406 / 140 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
leki przeterminowane nie istnieja są tylko daty ważności, które wierz mi z rzeczywistością nie mają nic wspólnego
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 4 / / 0
Wiem, że terminy ważności są po to, żeby były. Dodam jeszcze, że Relanium trzymane jest w szufladzie, więc promienie słoneczne nie niszczą ampułek.

Ponawiam pytanie: nadaje się to do wykorzystania iv? 2,5 roku po terminie to nie to samo, co 2-3 miesiące...
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Nie podważam w żadnym wypadku wiedzy Oxana, ja bym tak czy owak tego nie pukał, i już nie dlatego, że nic nie ładowałem nigdy po instalacji, ale tak na wszelki wypadek. Rolki ze szkła doustnie co prawda są bardziej szkodliwe niż tabltekowe, a i ich smak może się nie spodobać [ja go polubiłem :P ], jednak imho tak bezpieczniej. Choć sam nie wiem. Zawsze możesz oddać mi %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 109 / 9 / 0
Pukaj, nie bój nic :-D ...tylko nie mieszaj z dolarganem. Gdyby były przechowywane w niewłaściwych warunkach albo wieeeele lat po terminie ważności, to jeszcze można by się zastanawiać czy warto, ale skoro tak króciutko to nic im się raczej złego nie stało.

Jeśli zaś mimo to się boisz, to najpierw spróbuj doustnie.
Uwaga! Użytkownik Black Lotus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 140 / 0
re
Nieprzeczytany post autor: oxan »
jeśli chodzi o ampułki, to ważna tu jest, oprócz oczywiście samej substancji leczniczej, sterylność. to bardzo ważne przy podaniu parenteralnym. powiem tak, ja bym to sobie dał i.v., ale sobie. nikomu nie będę jednak polecał. uważam, że lek jest dobry, niemniej jednak tu przychyle sie do zdania pilla, i poradze doustną drogę aplikacji :-) . aby nie drażnić tak żołądka zawartość ampułki należy zmieszać z wodą. najlepiej wypić na czczo, gdyż wtedy lek wchłania się szybko i dużo prędzej działa.
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 4 / / 0
Dzięki za info. A może doodbytniczo zadziałają szybciej niż doustnie? I ile na początek? Wydaje mi się, że 10mg wystarczy. Jak sądzicie?
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
15mg będzie w sam raz, ale to półtorej apułki. Szkoda żeby reszta wyparowała - atakuj dwie :cheesy: Hmm, ćpuny mogą sobie mówić/pisać co chcą, jak dla mnie dupa służy do wydalania, a nie do aplikacji %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.