Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 317 / 11 / 0
http://www.youtube.com/watch?v=_Yfd_7jr ... re=related

W tym filmiku co podł grizzly1982 gosc sie nie rozpada od dezomorfiny tylko od KOAXILU,co nie zmienia faktu ze podobne sie dzieje.
  • 425 / 33 / 0
Ale chciałbym zapytać czy mając czystą dezomorfinę działo by się to samo czyli szybka degradacja fizyczna? Nie domowej roboty, tylko czysty produkt z apteki.
  • 800 / 8 / 0
Czyste apteczne to chyba nie jest tak wyniszczające mi sie wydaje. Chociaż nie wiem, substancja iście diabelska.
  • 3176 / 367 / 0
Sama desomorfina nie jest toksyczna, co to wyniszcza ludzi którzy ją biorą to związki czerwonego fosforu i jodu znajdujące się w nieoczyszczonym produkcie domowej syntezy.
  • 182 / 6 / 0
Rosja to nie kraj, to stan umyslu...
Staram sie pisac poprawnie, bo trzeba szanowac nie tylko swoich rozmowcow ale i swoj jezyk.
Alkoholizm to powolanie!
  • 981 / 6 / 0
ja proponuje na lipiec wprowadzić to sklepów z RC
  • 317 / 11 / 0
Blu pisze:
Sama desomorfina nie jest toksyczna, co to wyniszcza ludzi którzy ją biorą to związki czerwonego fosforu i jodu znajdujące się w nieoczyszczonym produkcie domowej syntezy.

No faktycznie blu,troche poczytałem i nie jest bardziej toksyczna nawet niz morfa ogólnie poprawnie sie powinna nazywac dihydrodesoxymorphine,ale ja znam przepis syntezy tylko sposobem domowym,jak ja zamieszcze to moze Oxan ja przejrzy i UPgrejda zrobi do biezpieczniejszej formy.
  • 3206 / 175 / 0
A dihydrodezoksymorfina to nie jest czasem substrat do reakcji do dezomorfiny właśnie?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 317 / 11 / 0
  • 2497 / 49 / 0
reakcja to HI/P, tak jak w przypadku efedryny->meth?
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2011 przez świetliste macki kosmicznej jaźni, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.