...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 690 / 310 / 0
Podczas detoxu miewam zawsze sny ciekawe.. fantastyczne oraz horrory..
Mnie zawsze puchną oczy i strasznie bolą gdy przestaje palić..
Zawsze mnie to drażni i zniechęca do dalszego detoxu bo jak zaczne palić to opuchlizna znika, ciśnienie w oku niższe itd. Jak wam mija detox moi drodzy ?
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 219 / 1 / 0
Dziś mija 2 tygodnie od kiedy ostatnio zakurzyłem i wydaje mi się, że najgorsze mam za sobą. Pierwszy tydzień ciągle chodziłem nie wyspany, wkurwiony, a teraz już nie mam takiej chęci na zapalenie choć zastępuje fajkami i browarami, ale i to trzeba będzie ograniczyć. Największy widoczny plus póki co to więcej siana w portfelu, zobaczmy kiedy uda się zregenerować mózg, bo po codziennym jaraniu przypominał gąbkę. Mój rekord w detoxie to 7 miechów. Szkoda, że nie umiem znaleźć złotego środka, czyli albo jaranie w opór codziennie albo wcale.
  • 2302 / 396 / 0
Detox jest konieczny by nauczyć się żyć bez i być szczęśliwym, inaczej to niestety uzależnienie
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 567 / 50 / 0
10 dzien nie jaram i dalej w glowie jest mala chec na jaranie i mi sie kilka razy snilo jaranie
THC :liść:
  • 10 / 3 / 0
07 września 2019szczypior_2005 pisze:
Power Flush Permanent - Zakupiłem 2 szt. Planuje detox. Niewiem tylko od kiedy zaczynam.. ale zaczyna mnie wkurwiać to palenie codzienne...
Napisz coś konkretnie na temat Power Flush Permanent jak już zacząłeś stosować
  • 332 / 38 / 0
U mnie już leci 9 miesięcy bez bucha i jest zajebiście. Nie myślę o tym wcale a trawy pod dostatkiem bo wiadomo taka pora roku.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 690 / 310 / 0
18 września 2019kws_ pisze:
(...)
Napisz coś konkretnie na temat Power Flush Permanent jak już zacząłeś stosować
Czekam na dostawę z USA więc jeszcze nie testowałem tego produktu. Oczywiście jak tylko przetestuję, w trakcie detoksu również będę na bieżąco was informował o jego przebiegu, samopoczuciu, dzielił się swoimi spostrzeżeniami. Póki co.. palę codziennie wieczorem i nie potrafię zrobić choćby 1 dnia detoksu. Wstaję rano.. mówię sobie że dziś nie pale.. kiepsko się czuję, stany depresyjne itd.. przychodzi wieczór.. czuję się dobrze i nie potrafię sobie odmówić tłumacząc sobie : wszystko jest ok.. na detoks jeszcze przyjdzie czas, odpalam ulubione kabarety, kiepskich, you tube, kawę i waporyzuję THC. Pozdrawiam

Skrócono cytat. taurinnn
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 75 / 7 / 0
Na detox polecam sport a najlepiej jest zrobić trening a później zajarać i jeszcze lepiej kopie :D
A na odstawienie także sport dobrze poprawia humor tylko trzeba przeboleć te 2 tygodnie żeby kondycja się poprawiła a potem sama przyjemność i zajebiście odmula.Ja zaczynam już ćwiczyć 3 tydzień mimo że jaram dzień w dzień to jestem o wiele mniej zmulony niż gdy tylko paliłem i siedziałem na dupsku przed kompem albo efekt odstawienia alkoholu.Taki spokojny trening 1h ale intensywny spokojnie u mnie zabija głód na bucha a paliłem sporo.
Uwaga! Użytkownik Qertyz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 6 / 0
29 czerwca 2019WiemJakToJest pisze:

Dużo wytrwałości dla wszystkich rzucających i błogosławieństwo, jeżeli komuś chciało się czytać te wypociny do końca. Pozdro ;)
ziomeczku dzięki Ci za tego posta, wiem że odgrzewam kotleta po czasie ale dziś jestem mniej więcej w tej sytuacji w której Ty byłeś w czerwcu , a jak wiadomo uświadomienie, że jest ktoś kto ma/miał bliźniaczy problem czasami bywa bardzo pomocne :) też pod złym tematem opisałem pod wpływem emocji pół swojego życia. Nie mogę wysłać Ci prywatnej wiadomości bo dopiero co założyłem konto i dlatego zdecydowałem się odpisać w ten sposób. Zgadzam się z Tobą w 100%, co więcej uważam że każdy z długim stażem powinien przeczytać co tu napisałeś ;) Mam nadzieję, że pozostali forumowicze nie będą mieli mi tego za złe. Pozdrawiam Cię serdecznie!
  • 567 / 50 / 0
ja 6 dzien nie jaram i mi sie dzisiaj snilo chyba 1 czy 2 raz od tej przerwy ze jaram trawsko :liść: .Potrafi narobic smaka taki sen ;/.
THC :liść:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.