...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema, od roku latam na różnych kryształach, nieznanego pochodzenia prawdopodobnie jakieś cmc, lub inne nowe analogi. Zauważyłem, że teraz ciężko mi, aby spotkać się ze znajomymi bez kreski. Zauważam i czuje, że bez tego nie mam totalnie energii, zapale weed ćmika i tak naprawdę mam totalnego lenia. Czuje kur@#ski marazm i mam pojebane myśli, nad którymi nie zawracam sobie głowy na fazie i nawet by mi czasem przez myśl nie przyszło rozkminiać nad takimi błachostkami. Ale jak już jestem trzeźwy przez dłuższy czas to przejmuję się głupotami i wkręcam sobie jakieś brednie. Problem w tym, że nie moge się odciąć od prochów i ciągle gdzieś je spotykam podczas normalnego życia w weekend i poza nim. Jak powstrzymać się i uświadomić się na stałe, że robie detox i chuj... Nie ogarniam siebie, bo często jestem nakręcony jakbym wierzył w to co mówie, a potem nagle zapominam i znów lece... Jak moge sobię pomóc, w skuteczny sposób i zwalczyć złe myśli? Latam przez ponad rok jakoś i przerwy podczas trwały max 2miesiące a potem znów melanż i biały nos, nie wpier#alam po 5g na noc, 1-2 wystarczy na nocke spokojnie, więc myśle, że jeszcze tragedii nie ma, bo znam ludzi, którzy wpierdal%ją luzem 5 na nocke. Nie potrafię zwalczyć demotywacji...
  • 28 / 3 / 0
Mam podobnie z tą substancją, też przez ostatni rok miałem dużą styczność z tą substancją. Teraz jestem czysty od jakiegoś czasu, a zachowanie trzeźwości pomogła mi moja wola i odcięcie sie od tego środowiska,
bywają głody, ale zwalczam je myślą że będę najlepszy kiedy to zwalczę i tak się to toczy. Zażywanie tej substancji też zmieniło coś w moim myśleniu, ale ciężko powiedzieć w jaki sposób.
czytam ksiazki od tylu aby byc krok przed wszystkimi
  • 2535 / 594 / 0
Jeśli przy zazywaniu substancji zaczynają przeważać negatywy,a pozytywy idą w zapomnienie,to najważniejsze,żebyś mocno zdał sobie z tego sprawę i z tego,że nie ma to dalszego sensu,wtedy wybór jest prosty.Tak zazwyczaj ma się sprawa z nadużywaniem jednej grupy narkotyków.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
Post nr 1 słuchaj z tego co opisałeś że środowisko czyli gdziekolwiek nie ma miejsc na bez kreski to w takim wypadku jedynie roczny ośrodek zamknięty.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
Musisz się odciąć od cpajacych znajomych, spotykać się tylko z tymi co nie ćpają. Inaczej nie da rady. Sam to przechodziłem i już 5lat nie cpam. Wiem że to trudne się tak odciąć np od ziomka co go znasz całe życie, ale jak tego nie zrobisz to wszędzie będziesz napotykał kreski i nie będziesz w stanie odmówić "ze mną nie walniesz" bo już teraz sobie nie radzisz. Nie masz na tyle silnej woli jeszcze, z czasem będzie coraz lepiej, tak po pół roku czlowiek już dochodzi do siebie i mija depresja, negatywne myśli i zaczyna się dostrzegać pozytywy swojej decyzji.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.