...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Witam w środę czyli jutro idę do prywatnej kliniki na detox 7-14 dniowy.
Uważam ze jest mi to niepotrzebne ponieważ nie brałem kokainy od 13.02.2020 a alkohol to wypiłem wczoraj 3 piwka i dzisiaj pewnie tez z 3 wypije. Problem jest w tym ze chce się dostać na terapie zamknięta a bez tego odtrucia się tam nie dostane bo muszę mieć ten papierek...

Moje pytanie był ktoś kiedyś na odtruciu? Mi się to kojarzy ze będą tam jacyś tak do zwani *zule* z ulicy którzy zostali na sile wysłani na odtrucie. Najgorzej jest to ze są pokoje 2-3 osobowe i martwię się ze trafie z kimś kto będzie odwalał jakieś numery na zejściu czy coś... mam najgorsze wyobrażenia .. mam się czego bać ? Podobno będę tam tylko leżał i odpoczywał .. i codziennie robił testy na dragi i alko ...
Pozdrawiam
  • 12443 / 2419 / 0
04 lutego 2020Rocky pisze:
Witam w środę czyli jutro idę do prywatnej kliniki na detox 7-14 dniowy.
Uważam ze jest mi to niepotrzebne ponieważ nie brałem kokainy od 13.02.2020
To ciekawe biorąc pod uwagę, że do 13.02 jeszcze 9 dni : D
Spotkasz tam zapewne w większości heroinistów i innych opiatowców, ale szybkich i wściekłych pewnie też (zależnie, gdzie się wybierasz).
Oczywiście będzie gadane tylko o ćpaniu i kombinowaniu (kto więcej). Różne akcje mogą się zdarzyć typu ktoś nagle wystrzeli pod sufit z atakiem padaczki, czy też np ktoś zejdzie ze świata, bo dobrał się do leków...
Nie ma się czego bać.
  • 917 / 235 / 0
Szybcy zazwyczaj pierwsze dni przesypiają na detoxie, resztę dni edukują się w zakresie politoxykomani, zapisują notes nowymi numerami telefonów, i poznają się z opiatowcami którzy zachwalają swój wonderdrag.
Może zobaczysz do jakiej degrengolady psychicznej prowadzą dragi, i rzucisz je w pizdu. W każdym razie życzę powodzenia w leczeniu, a później w terapii, nie ma się czego bać, wobec nałogu wszyscy jesteśmy równi. Jeśli to prywatna klinika to raczej nie ma opcji żeby ktoś tam z przymusu był, od tego są inne placówki.
  • 18 / 2 / 0
Jak poszło? WOlny od nałogu?
Uwaga! Użytkownik BeretChomika jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.