...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 10 / 1 / 0
Yo.

Od 3 tygodni mam Detox od władka , po spożywaniu go przez 3 lata zauważyłem liczne zmiany u Ciebie zaczynając od zmian psychiki po
zmiany wyglądu na gorszy.
Pisze tutaj byście pomogli mi ponieważ jest to okres bardzo trudny i nie wiem czy ma tak każdy człowiek na Detoxie jak ja,
między innymi chodzi mi o objawy :

- Częste spadki cukru (osłabienia, kręcenie w głowie, niezdolność do pracy fizycznej ciężkiej)
- Psychoza po zmęczeniu dużym (dalej się utrzymuje czasem)
- Dziwne pobudzenie psychoruchowe po większej dawce cukru, czuje zmęczenie
ale popiertalam jak na fecie (w pracy zauważone)

Moje pytania jak temu zapobiec czy będzie się to utrzymywało już tak całe życie? tak samo
czy zacznę znów dojrzewać? chodzi tutaj o wiek w którym zaprzestało się rozwijać psychikę czy co tam,
bardzo zauważam to jaki jestem dziecinny często i nie wiem jak zareagować sobie w sytuacji niektórych,
nie chce tak do końca życia :)
Wiem że będzie ten Detox udany, dlaczego? bo kierują mną mocne postanowienie to nie postanowienia typu
oszczędze na władzie i kupie sobie porshe a coś mocniejsze to więzy między mną a rodziną, kobietą , chęć przetrwania
i wiara ! proszę o pomoc.

Poprawiony tytuł wątku. "Detox od Amfetamina", polska trudny język? :D - hip
Uwaga! Użytkownik dandeu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nervosol ziółka jakiieś kup napewno poprawisz zdrowie psychiczne i silna motywacja a napewno ci się uda ;p
  • 800 / 8 / 0
Wszystko z czasem wróci do normy, to nie musisz się tym przejmować że Ci zostanie. Najważniejsze to trzymaj się z dala od fety i będzie gitara. Żadnych stymulantów, najlepiej total abstynencja od jakichkolwiek narkotyków.
Po 4-6 miesiącach będzie już ok.
  • 10 / 1 / 0
Ok, nigdy nie mów nigdy ale w tym wypadku to już jestem pewny że tego nie tkne, wkręciłem się w sport, odciąłem się od środowiska, chodzę na siłownie
zobaczymy jak to będzie najważniejsze dla mnie to ten fakt że kiedyś będzie normalnie :)
A co do tego rozwoju psychicznego czy dojrzewania to będę normalnie również się rozwijał? bym na serio nie był w tyle za rówieśnikami
bo trudno będzie się dogadać.
Uwaga! Użytkownik dandeu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 1 / 0
Co do mózgu to ciężko określić, ryski i dziury pewne zostaną, ale raczej Ci większość minie. Wnioskuję, żeś młodziutki, więc nie tykaj już niczego, a dorośniesz na zdrowego chłopaka, pozdroł.
delikatny jestem na zwale.
  • 8 / / 0
A ząbki to dandeu jeszcze ma? Dobrze, że odciąłeś się od starego towarzystwa z którym wąchałeś, z doświadczenia wiem, że bez tego się niczego nie rzuci. Bynajmniej mi się nie udało %-D . Życze Ci powodzenia i wytrwałości, Pozdrawiam.
  • 66 / 3 / 0
dandeu pisze:
Yo.

Od 3 tygodni mam Detox od władka , po spożywaniu go przez 3 lata zauważyłem liczne zmiany u Ciebie zaczynając od zmian psychiki po
zmiany wyglądu na gorszy.
Pisze tutaj byście pomogli mi ponieważ jest to okres bardzo trudny i nie wiem czy ma tak każdy człowiek na Detoxie jak ja,
między innymi chodzi mi o objawy :

- Częste spadki cukru (osłabienia, kręcenie w głowie, niezdolność do pracy fizycznej ciężkiej)
- Psychoza po zmęczeniu dużym (dalej się utrzymuje czasem)
- Dziwne pobudzenie psychoruchowe po większej dawce cukru, czuje zmęczenie
ale popiertalam jak na fecie (w pracy zauważone)

Moje pytania jak temu zapobiec czy będzie się to utrzymywało już tak całe życie? tak samo
czy zacznę znów dojrzewać? chodzi tutaj o wiek w którym zaprzestało się rozwijać psychikę czy co tam,
bardzo zauważam to jaki jestem dziecinny często i nie wiem jak zareagować sobie w sytuacji niektórych,
nie chce tak do końca życia :)
Wiem że będzie ten Detox udany, dlaczego? bo kierują mną mocne postanowienie to nie postanowienia typu
oszczędze na władzie i kupie sobie porshe a coś mocniejsze to więzy między mną a rodziną, kobietą , chęć przetrwania
i wiara ! proszę o pomoc.

Poprawiony tytuł wątku. "Detox od Amfetamina", polska trudny język? :D - hip
Witam, fizycznie raczej wszystko powinno Ci przejsc po dluzszym czasie (2 - 6 miesiecy). Uzaleznienie od Amfetaminy jest swojego rodzaju choroba psychiczna (mowie tu o dluzszych ciagach). Do tego wysysa Ci wiekszosc wapna i witamin gromadzacych sie latami w ciele, wiec odbudowanie tego zajmuje troche czasu. Bedac w ciagu amfetaminowym mozna tez zlapac jakas chorobe (przeziebienie, grypa) ktorej sie wogole nie bedzie odczuwalo, feta tak pobudza cialo ze choroby moga w nim siedziec ukryte i nawet nie jestesmy tego swiadomi, dopiero po odstawieniu czuc je normalnie co w polaczeniu z Amfetaminowa zjeba moze byc tragiczne. Po ciagu czlowiek na pewno ma poryta psychike i oslabiony caly organizm. Tylko dlugotrwalym procesem diety i pracy nad soba mozna to nadrobic. Nie nalezy sie poddawac.

Jezeli masz doswiadczenie z psychodelikami to moga sie okazac bardzo pomocne w kuracji Twoich psychicznych problemow lecz jak nie wiesz jak ich uzywac niestety mozesz je poglebic. Sugeruje poczytac sporo o psychodelikach albo skierowac prosbe o pomoc do bardziej doswiadczonego psychonauty. Psychika stale sie rozwija na kazdym etapie zycia czlowieka, mozna byc tego swiadomym lub i nie lecz czasami plata nam figle i wprowadza nas w "slepe uliczki" z ktorych ciezko wyjsc. Taka wlasnie "slepa uliczka" jest Twoj aktualny problem ktorego juz jestes swiadom i chcesz go rozwiazac. Dla tego mysle ze psychodelki sa pomocne do wyjscia z takiej "slepej uliczki" na wlasciwa droge (a przy dobrych efektach nawet i na autostrade na ktorej bedziesz rozwijal sie szybciej niz inni), gdyz naswietlaja problem w innym swietle i rozwiazanie nagle staje sie oczywiste. I nie nie uwazam tutaj ze psychodeliki sa lekiem na wszystko lecz uzywane swiadomie z wiedza moga bardzo pomoc w niwelowaniu efektow ubocznych poCIAGOWYCH czego doswiadczylem na swoim przykladzie. Juz ponad rok bez fetki i nawet mnie nie ciagnie wrecz odrzuca.

Powodzenia w leczeniu glowy!
  • 4 / / 0
Mi osobiście pomogła medytacja i joga... Ćwiczenia oczyszczające są naprawdę skuteczne :)
  • 197 / 2 / 0
Fizycznie wszystko mija bez problemu,
niestety pamięć o efektach działanie zostaje,
u mnie minęło 7 lat i ciągle mam nadzieję, że jeszcze kiedyś spróbuję :)
  • 4 / / 0
Gregorianexxx pisze:
Fizycznie wszystko mija bez problemu,
niestety pamięć o efektach działanie zostaje.
To prawda, szczególnie gdy masz jakiś zapieprz. Przypominasz sobie jak skutecznie działała na początku :) Trzeba sobie jednak zdać sprawę że w tym wypadku, pojscie na skróty jest słabym pomysłem... Każdy narkotyk to gówno :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.