...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 78 / 11 / 3
Cześć, obecnie od miesiąca nic nie biorę, ostatnim razem wzięłam mefa i klona zarzuciłam ale to było miesiąc temu, od tamtego czasu, (czyt. od mojej czystości) moje życie stało się nudne i przytłaczające. Nie wiem co z sobą zrobić (ADHD), nie mam z kim wyjść (fobia społeczna). Naprawdę jest lipa, chciałabym wiedzieć jak sobie radzicie na trzeźwo.
Nie dotykaj narkotyków, bo Cię kurwa zmiotą z planszy.

Masz jakąś sprawę? Napisz na oooizneb@hyperreal.email bądź na czacie

:liść: :wino: :papieros: :kreska: :strzykawka: / sober: 01.05.2025
  • 506 / 110 / 0
Na ADHD są leki, bez nich jesteś nietrzeźwy tak na dobrą sprawę.
  • 4293 / 698 / 2117
@oooizneb dokładnie tak, w przypadku ADHD ukierunkowałbym się na branie leków. To początek, żeby rozpocząć bezpieczne leczenie i detoks od innych substancji. Problem też może leżeć głębiej, a samo ADHD może go "nawarstwiać".
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.