Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaracz6 »
Troszkę odbiegnę od tematu:
http://wiadomosci.onet.pl/1623008,11,item.html :)
Uwaga! Użytkownik jaracz6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Ja też odbiegnę - co ten temat robi poza podforum DXM?
Poza tym, jedyna fota nowego acodinu jaką znalazłem to ta:
[ external image ]
Podobna? Bo nowej paczki tabletek nie widziałem.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 203 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: kacyk »
a syrop dexa pini reklamowany w tv zawiera dxm? bo duckduckgo mi nie odpowiedziało a pierwszy człon nazwy syropu może na to wskazywać:D
https://www.youtube.com/watch?v=83y3K0OH2XM
  • 23 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fastnick1oo »
kacyk pisze:
a syrop dexa pini reklamowany w tv zawiera dxm? bo duckduckgo mi nie odpowiedziało a pierwszy człon nazwy syropu może na to wskazywać]
Zawiera.
http://www.duckduckgo.pl/search?q=dexapini

...
Skład:
100g syropu zawiera:
Wyciąg sosonowy 6,6g
Nalewka koperkowa 1,0g
Mleczan wapnia 1,0g
Wyciąg z ziela glistnika 0,16g
Bromowodorek dekstrometorfanu 0,1g oraz substancje pomocnicze.
źródło
Adam Selene pisze:
Podobna? Bo nowej paczki tabletek nie widziałem.
Bardzo. Ten sam motyw graficzny - profil mężczyzny - reszta frontu biała +napisy.
Ostatnio zmieniony 13 października 2007 przez fastnick1oo, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik fastnick1oo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Drug-on »
Szkoda że na nowym opakowaniu nie ma tej tableteczki narysowanej... :-/ Ona taka fajna jest, taka kochana..
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
taka fajna i kochana że jak o niej myślę to mi sie powoli rzygać chce :-/
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 3247 / 354 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
łehehe a najlepiej chce sie rzygac jak sie pomysli o "łuskaniu" z listka po kolei tych tablet, ich widaku na dłoni i iten ruch do ust. "My przechodzimy konwulsje, konwulsje już któryś miesiąc..."

Niech ktoś zmieni nazwe topica na "Nowe szaty Króla" :D
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: E-Tristiann »
przydałaby się jakaś foteczka nowe acodinu
Uwaga! Użytkownik E-Tristiann nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
E-Tristiann pisze:
Gdzieś jest na hypku... Ja miałem wczoraj ale musiałem przed pójściem w chatę przesypać tabsy w pudełko od zapałek żeby nie było poszlak i dowodów...

A kiedyś to wszystkie opakowania po Acodinach, Tussidexach, benzodiazepinach i innych rzeczach sobie chowałem do szafki. A było tego z 200 sztuk... No i miałem taką fajną buteleczkę po eterze to mi stara wyjebała a taka fajna była... Aether pro narcosi pisało i coś tam jeszcze fajnego i była zatkana korkiem jak wino i taką blaszką jeszcze zabezpieczona... Kurwa ale się wtedy wkurwiłem i ojebałem starą...
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
E-Tristiann:
Wasze życzenie jest dla mnie rozkazem :P
http://img525.imageshack.us/my.php?imag ... 441qg5.jpg
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.