Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaracz6 »
Troszkę odbiegnę od tematu:
http://wiadomosci.onet.pl/1623008,11,item.html :)
Uwaga! Użytkownik jaracz6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Ja też odbiegnę - co ten temat robi poza podforum DXM?
Poza tym, jedyna fota nowego acodinu jaką znalazłem to ta:
[ external image ]
Podobna? Bo nowej paczki tabletek nie widziałem.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 203 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: kacyk »
a syrop dexa pini reklamowany w tv zawiera dxm? bo duckduckgo mi nie odpowiedziało a pierwszy człon nazwy syropu może na to wskazywać:D
https://www.youtube.com/watch?v=83y3K0OH2XM
  • 23 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fastnick1oo »
kacyk pisze:
a syrop dexa pini reklamowany w tv zawiera dxm? bo duckduckgo mi nie odpowiedziało a pierwszy człon nazwy syropu może na to wskazywać]
Zawiera.
http://www.duckduckgo.pl/search?q=dexapini

...
Skład:
100g syropu zawiera:
Wyciąg sosonowy 6,6g
Nalewka koperkowa 1,0g
Mleczan wapnia 1,0g
Wyciąg z ziela glistnika 0,16g
Bromowodorek dekstrometorfanu 0,1g oraz substancje pomocnicze.
źródło
Adam Selene pisze:
Podobna? Bo nowej paczki tabletek nie widziałem.
Bardzo. Ten sam motyw graficzny - profil mężczyzny - reszta frontu biała +napisy.
Ostatnio zmieniony 13 października 2007 przez fastnick1oo, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik fastnick1oo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Drug-on »
Szkoda że na nowym opakowaniu nie ma tej tableteczki narysowanej... :-/ Ona taka fajna jest, taka kochana..
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
taka fajna i kochana że jak o niej myślę to mi sie powoli rzygać chce :-/
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
łehehe a najlepiej chce sie rzygac jak sie pomysli o "łuskaniu" z listka po kolei tych tablet, ich widaku na dłoni i iten ruch do ust. "My przechodzimy konwulsje, konwulsje już któryś miesiąc..."

Niech ktoś zmieni nazwe topica na "Nowe szaty Króla" :D
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: E-Tristiann »
przydałaby się jakaś foteczka nowe acodinu
Uwaga! Użytkownik E-Tristiann nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
E-Tristiann pisze:
Gdzieś jest na hypku... Ja miałem wczoraj ale musiałem przed pójściem w chatę przesypać tabsy w pudełko od zapałek żeby nie było poszlak i dowodów...

A kiedyś to wszystkie opakowania po Acodinach, Tussidexach, benzodiazepinach i innych rzeczach sobie chowałem do szafki. A było tego z 200 sztuk... No i miałem taką fajną buteleczkę po eterze to mi stara wyjebała a taka fajna była... Aether pro narcosi pisało i coś tam jeszcze fajnego i była zatkana korkiem jak wino i taką blaszką jeszcze zabezpieczona... Kurwa ale się wtedy wkurwiłem i ojebałem starą...
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
E-Tristiann:
Wasze życzenie jest dla mnie rozkazem :P
http://img525.imageshack.us/my.php?imag ... 441qg5.jpg
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.