Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 296 / 59 / 0
27 marca 2025Vetulani44 pisze:
60mg? 80mg blackout? Walisz to domięśniowo? @DeiRow
Shiet my nigga. Wybacz, że nie pamiętam dawek rekreacyjnych, bo sugeruję się psychoanutwiki i nie chcę ponad 1.5x przekraczać dawki strong. Ja wiem, że można i 100mg i będzie pojebany trip, ale bez tolerki hmm no nie wiem. To chyba niezbyt dobry pomysł.

BTW ja p.o. albo p.r. wrzucam. W zależności od możliwości.
  • 3142 / 877 / 5
Dlaczego nie sniff?
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 2584 / 538 / 0
Ostatnio wróciłem do przyjmowania iMAO, konkretnie RIMA w postaci moklobemidu. Mam z nim duże doświadczenie, z DCK też niezłe. Wcześniej spośród dyso łączyłem tylko ketę z iMAO, działała w porządku. Z DCK jest dziwnie. Wchodzi gwałtowniej, dysocjacja nabiera zupełnie innego profilu niż dotychczas. Więcej CEVów, fizycznie jest bardziej płynnie, tzn. gdyby porównywać skrajności to zmieniło się z robowalku w upojenie alkoholowe. Fizycznie jest też większy nieogar, tzn. bardziej zmniejszona spostrzegawczość.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 3536 / 577 / 1
28 marca 2025DzoBajden pisze:
Dlaczego nie sniff?
Snif od per rektum nie różni się zbyt mocno w praktyce.
Przynajmniej tak wynika z książek pod warunkiem że substancje podawane rozpuszczają się w wodzie, zrobione pr muszą być odpowiednio rozgrzane i najlepiej w formie kwaśnych soli – zasadowe środowisko
Podsumowując, jelito grube jest miejscem o zasadowym pH, w którym leki lipofilne i słabe zasady mają większą szansę na skuteczne wchłanianie, natomiast słabe kwasy mogą mieć ograniczoną biodostępność.
Poza tym jeśli uwzględnić straty... Błędy w podaniu...to już bym wolał zostać przy snifie
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 2584 / 538 / 0
Na podstawie doświadczeń nie mogę się zgodzić. DCK wchodzi mocniej i szybciej P.R., odczuwalnie jest inaczej, ale mi się to nie podoba, wolę sniff. 2C-B jest o wiele lepsze p.r. niż sniffem, już nawet pomijając aspekt bólu %-D
  • 3142 / 877 / 5
@Retrowirus
P.r. inaczej niż sniff według mnie.
A bardziej interesowało mnje właśnie p.o. bo u mnie najlepiej. Wrzucam ile chcę na pusty żołądek i po dziesięciu minutach już wjeżdża tak, że łomatkoicurko. Dosłownie jest wjazd, muszę przysiąść na X czasu (około godziny zazwyczaj), potem mi się dopiero przejaśnia na tyle i znika ta pluszowość niesamowita żebym mógł funkcjonować.
Piszę o dawkach czysto rekreacyjnych.
Sniff zazwyczaj ładuje mi się dłużej i nie czesze tak srogo. Do tego gil i sypiący się z nosa narkotyk.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 2584 / 538 / 0
Ktoś wie co się porobiło, że DCK jest teraz u czołowych vendorów niedostępne lub jest tylko w najmniejszych ilościach? O chÓj chodzi? Tęsknię za tą substancją a szkoda mi przepłacać. @DzoBajden Wiesz coś?
ODPOWIEDZ
Newsy
Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".