Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Witam mam pytanie czym różni się mefedron od fety? Powiem tak zawsze jechałam na fecie teraz dostałam też niby fetę ale pewna tego nie jestem niby smak i zapach fety ale coś mi nie pasuje. Nie wiem czy dobrze napisałam mefedron przez przypadek trafiłam gdzieś o tym w necie i teraz się zastanawiam. Ogólnie zjazdy po tym masakra, po 3 dniach zażywania, zjazd wygląda tak jakbym dopiero co wzięła i znów okropna bomba na bani, szybkie gadanie niewiedza jak nic, problem z ogarnięciem siebie i mowy, problem z wzięciem oddechu czyli wieczny problem ziewania, może mi ktoś wytłumaczyć czym te dwie substancje się różnią pzdr. :-p
  • 3209 / 542 / 0
Nie wykluczone, że ta feta była podsypana jakimś kryształem, seby mają różne metody wzmacniania towaru, nie musiał to być wcale mefedron, a jakiś inny stymulujący beta-keton.
Różnica między fetą, a bk jest spora, ale najprościej mówiąc
- feta działa kilka godzin, jej działanie jest stonowane, ale konkretne.
- bk schodzą po nie całej godzinie, wypierdalają z kapci i nic po za tym.
Zjazdy po obu substancjach bywają ciężkie :d
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 4 / / 0
No coś tam napewno bylo, a jak poradzić sobie z tym ziewaniem?to jest chyba najgorsze w tym 😁
  • 847 / 282 / 0
29 lipca 2017madzia88221 pisze:
Witam mam pytanie czym różni się mefedron od fety? Powiem tak zawsze jechałam na fecie teraz dostałam też niby fetę ale pewna tego nie jestem niby smak i zapach fety ale coś mi nie pasuje. Nie wiem czy dobrze napisałam mefedron przez przypadek trafiłam gdzieś o tym w necie i teraz się zastanawiam. Ogólnie zjazdy po tym masakra, po 3 dniach zażywania, zjazd wygląda tak jakbym dopiero co wzięła i znów okropna bomba na bani, szybkie gadanie niewiedza jak nic, problem z ogarnięciem siebie i mowy, problem z wzięciem oddechu czyli wieczny problem ziewania, może mi ktoś wytłumaczyć czym te dwie substancje się różnią pzdr. :-p
A masz bardzo podbite libido czy wręcz przeciwnie?
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 4 / / 0
Raczej nic mi się nie chce zamulona jestem
  • 4994 / 851 / 0
masz nieogar, brak skupienia, leń Ci się włącza ?? prawdopodobnie to jakieś bk "poodobne" do mefa.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 4 / / 0
No myślę że coś tam musiało być co mnie tak poniewiera niestety, jakieś rady?
  • 519 / 47 / 0
Wszystkim się różnią. Po dobrym mefedronie masz zajebistą euforię, rozmazany obraz i kurewski szczękościsk.Działa kilka godzin. feta orzeźwia umysł, mocno pobudza, następuje natłok myśli, zazwyczaj człowiek jest spięty. Trzyma zazwyczaj ok 4 godzin mocno, a nie zasnąć możesz nawet przez 24 godziny. Trzyma jak w termosie.Mefka whuj lepsza na imprezy.
  • 3209 / 542 / 0
Nie bierz fetki od pierwszego lepszego seby, często się zdarza, że podsypują to kryształem, psuje to całkowicie potencjał fety, a daje tylko większy wypierdol
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 12434 / 2419 / 0
Dobra amfetamina (nie wiem, czy teraz jest dobra, bo brałem tylko kilka razy z 10-12 lat temu) trzymała mnie praktycznie cały dzień. Często nawet na drugi dzień było czuć ciarki na głowie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.