Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
Zazwyczaj są to beta-ketony. Na obecną chwilę najczęściej 3cmc rzadziej 4cmc. Tym jest kryształ. Na forum masz cały dział poświęcony tej grupie substancji.
  • 586 / 81 / 0
Podpinam sie pod przedmowce, ale na chwile obecna coraz rzadziej 3cmc z tego co zauwazylem, ludzie zaczynaja sprzedawac jakies 2mmc i tego rodzaju rzeczy.
Jestem dość trudny.
  • 368 / 110 / 0
Z tego co ostatnio słyszałem, teraz w mieście w którym mieszkam ludzie rozpoznają "kryształ" bardziej po kolorze i są biały (uznawany za speedujący) , brązowy (uznawany za eufo) , jakiś kurwa niebieski i różowy xdd , słyszałem , że najbardziej pojebany jest żółty i , że jak ktoś to bierze to lepiej spierdalać. Sam wiem , że kolory mogą wynikać z zanieczyszczeń ( ale ten różowy i tak mnie rozpierdala, podobno najrzadszy i najlepszy) . Jeszcze hitem moim zdaniem było jak usłyszałem , że ktoś dostał podwójne brązowy kryształ.... Sam jestem ciekawy co to wgl znaczy xdd
"Life pain always sexy"
  • 10 / 3 / 0
@ListyDoMDMA ta gama kolorów to jak u malarze, i kolor ten sam bywa różną substancją, ale taki brąz mocny kiedyś miałam to faktycznie wywala z papci ;) miałam też brąz mocny który usypial bardziej niż do życia, także kumulacja . Bardziej biały speed i bardziej biały szit xD ja to bardziej na węch i strukturę obczajam. Ewentualnie w aceton z ciekawości ;) albo podgrzane.
  • 54 / 9 / 0
Te kryształy to meta na pewno nie jest ogólnie uliczny kryształ to mefedron nie jest napewno pewnie to jakie inne bieda ketonny wszelkie mmc, klefedrony metaklefedrony itp
  • 1325 / 336 / 12
ciężko pomylić meth z ketonami, to jest takie jebnięcie, że szczypta tego pierwszego będzie dłużej trzymać niż konsumpcja całego worka tego drugiego
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.