Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1195 / 223 / 32
Co za fanaberia. Ludzie! nudzi się wam.

@SiorkoKochacz
I co. Zażyłeś "LSD :lsd: za pomocą knagi"?

edit
widzę, że koleś założył konto aby zadać to jedno pytanie. Nigdy więcej się już nawet nie zalogował. Może nie mógł się doczekać na odpowiedź i przyjął kwasa na chuja, kwas nie był kwasem i skończyło się źle... %-D
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 120 / 28 / 0
Bezpieczne. Polecam na czystego fiutka coby nie mieszać kartonu z serkiem spod napletka tfu!
04 marca 2022Chappie pisze:
„Kwas pod napletem”
Historia z mego życia jak zmarnowałem połowicznie kwasa.
Po ówczesnej kąpieli wsadziłem go sobie pod napletka. Spędziłem jeszcze kilka minutek przed lustrem ogarniając włosy itp, itd. Przez ten czas zdążyłem już o nim nie myśleć i tylko czekać na wjazd. Teraz najlepsze, wychodzę z toalety czysty i wypachniony, a moja dziewuszka rzuca się na mnie kompletnie naga. No to co w łapki z nią i lecę do łoża. Przez ten hard spontan jaki mnie napotkał o kwasie przypomniałem sobie dopiero wtedy kiedy jarałem fajka po stosunku i właśnie wtedy zaczynało smyrać. Ucieszyłem się bo bywa, że czekam aż trip się zacznie z zegarkiem w ręku, a zabawa z babą zajęła mnie na tyle, że nie musiałem wyczekiwać.
TERAZ NAJLEPSZE
Nie wiem kiedy, nie wiem jak ale po niecałej godzinie moja luba zaczęła się czuć inaczej, a ja już wiedziałem, że to ten kwasior!
Czy ona go połknęła czy wpadł jej do cipy? Tego nie wiem ale śmiesznie się złożyło.
Kwas 300ug
Ją ewidentnie słabiej klepło ale nie miała nic przeciwko temu co zaszło.

Chappie
uzależniony od bycia nietrzeźwym
ODPOWIEDZ
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).