Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 70 / 18 / 0
Hej.
Mam pytanie - może ktoś się orientuje czy wydzie mi pozytywny test na buprę - chodzi mi o dwa konkretne:
1. test ze śliny - "domowe laboratorium" - taki niebieski
2. z moczu Narkodiag Morfina - granatowy z fioletowym napisem.
Bupra IV, raczej niska dawka z ampułek.

Po ostatnim ciągu mam często te testy do listopada, nie chce wpaść, a przygrzałoby się przy tej pogodzie.
Ostatnio zmieniony 06 października 2020 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono brzmienie tematu
  • 70 / 18 / 0
Z doświadczeń własnych - niebieskie paskowe na morfinę z BIOLINE dają wynik negatywny. Ze śliny wyszedł zepsuty.
  • 55 / 13 / 0
Buprenorfina (tak jak np. oksykodon) nie wychodzi w standardowych testach na opio (morfina i jej pochodne), ale jak najbardziej są dostępne testy dedykowane pod buprę (np. klik). Jeśli chcesz spać spokojnie to po przygrzaniu zawsze możesz się upewnić i poświęcić te 10-20 zł na te testy które wymieniłaś i sama się przekonać czy czasem nie wychodzą jakieś wyniki fałszywie dodatnie.
  • 1100 / 269 / 0
07 października 2020crisu922 pisze:
(tak jak np. oksykodon)
oksycodon to jednak czasem wychodzi
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 18 / 0
Kurde, na teście nie wychodzi na opio, żadnym z ww., ale co mi z tego jak źrenice jak szpilki przez 20 h? 3 miesiące abstynencji i 0,6 w żyłę z ampułek mnie tak wygrzało, że jestem w szoku.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.