...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
Czy kupa kasy sprawiłaby ze przestałbyś ćpac?
Tak - Mialbym "narzędzia" żeby ogarnąć swoje życie, odciąć się od przeszłości
19
5%
Tak - Choć wymagało by to także niesamowitego wysyłku aby sie powstrzymywać
10
3%
Nie - Z dragami jest jak z jazda na rowerze - tego "smaku" sie nie zapomina
82
22%
Pewnie bym ćpał ale mniej i miał możliwość życia na tyle zdrowo że konsekwencje były by znikome
56
15%
Ćpałbym do oporu aż by mi sie skończyła kasa na koks i dziwki a potem zgon
148
40%
Nie wiem - Tylko życie może dać odpoweidź
53
14%

Liczba głosów: 368

ODPOWIEDZ
  • 269 / 4 / 0
gdybym wygral jakas ogromna sume mońców w np totolotku najpewniej nie przetsawalbym cpac a wrecz przecwinie nasililoby sie to ;)
od zawsze marzylem zeby podrozowac po calym swiecie i próbowac tego tu i tego tam %-D
  • 189 / / 0
Im wiecej hajsu tym lepsze ćpanie. Imlepsze ćpanie tym większe uzależnienie.

Może to zabrzmi brutalnie, ale powinieneś powiedzieć sobie koniec w czasie największego kryzysu. Wtedy, niedość że zacznie się wszystko układać to spora szansa że nie wrócisz do grzania.

Od wczoraj nie ćpam. Dawaj ze mną. Powiedz sobie że od jutra koniec. A co do tej kody, robisz ekstrakcje? Z resztą nie baw się w to. Naprawdę ziomek. Niewarto.
Uwaga! Użytkownik white power jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1098 / 6 / 0
Czym wiecej kasy, tym wiecej cpania... Tak to u mnie wyglada... Ja sie cisze, ze nie stac mnie na ciagi na koksie, bo krucho by bylo... A metkat to skurwiel bo tani w chuj jest, a podany i.v dorownuje stymulantom z gornej pulki.
  • 1384 / 13 / 0
moor ty zyjesz;)
wpierdalasz kode??czy eraz koko Sprawia Ci największą przyjemność??
mm kotek zajebisty dziś też pukam kotka-zaraz3paka pęknie:) chyba ze2miesiące już o kocie sobie nie przypomniałem....
  • 1098 / 6 / 0
Teraz kot ciagle, i.v i oralnie, na zmiane.
koksu dawno nie wachalem, teraz poszedlem do roboty to moze cos zalatwie wkrotce.
kody nie wpierdalam bo ta euforia mi nie wystarcza, wole stymulanty ;-)

Wkurwia mnie jedynie te pierdolone cisnienie... Bledne kolo, za kazdym razem to samo; ostatni raz, a potem i tak dalej lece... A tolerka rosnie i to najgorsze, ta pierdolona tolerka.
ODPOWIEDZ
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.