...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
Czy kupa kasy sprawiłaby ze przestałbyś ćpac?
Tak - Mialbym "narzędzia" żeby ogarnąć swoje życie, odciąć się od przeszłości
19
5%
Tak - Choć wymagało by to także niesamowitego wysyłku aby sie powstrzymywać
10
3%
Nie - Z dragami jest jak z jazda na rowerze - tego "smaku" sie nie zapomina
82
22%
Pewnie bym ćpał ale mniej i miał możliwość życia na tyle zdrowo że konsekwencje były by znikome
56
15%
Ćpałbym do oporu aż by mi sie skończyła kasa na koks i dziwki a potem zgon
148
40%
Nie wiem - Tylko życie może dać odpoweidź
53
14%

Liczba głosów: 368

ODPOWIEDZ
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Wszystko bym przećpał i rozbawił
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dietpills »
Ja bym przestała. Miałabym szansę spokojnie żyć, zdobywać wiedzę i odpoczywać tak jak chcę, co też nie oznaczałoby Karaibów tylko po prostu mniej stresu o przetrwanie bez utraty ambicji... A w razie czego miałabym co sprzedawać na przećpanie dla siebie i najbliższych! %-D
A póki co to radzę sobie na tyle że nie potrzebuję spełniania kapitalistycznych marzeń :diabolic:
z nami pozbędziesz się sadła siedząc w fotelu i wsuwając lazanię
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Jestem przekonany, że gdyby dano mi nieskończenie wielką sumę pieniędzy to świat przetrwałby do następnego miesiąca
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
mysle ze gdybym dostal fhuj kasy to kupil bym dragi na ktore teraz mnie nie stac i zafundował bym sobie zajebisty ciąg heroinowo-mdma'owo-kwasowo-kokainowy
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
często głównym ograniczeniem jest własnie brak kasy. jestem pewien ze gdyby koks byl w cenie fety to zrobił by naprawde furore na świecie...

ja na szczęście całego siana nie przanaczam na ćpanie (chociaz zawsze te 30 sie znajdą ale to juz inna bajka) ale wiem ze gdyby mi na wszystko z palcem w dupie wystarczało to zaczęło by się naprawde wielkie ćpanie ^^ dobrze jest jak jest. i piniądze szczęscia nie dają :P
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwiszcz »
ale to zawsze tak jest.
jak kasy brak to jeszcze sie czasem przezyje te krótka przerwe w cpaniu, ale jak juz gotówka spłynie to się zaczyna ćpanie na banie i koniec :D

Jakbym miał wiecej kasy to bym ćpał do upadłego, a tak to jak faktycznie powyżej powiedziane było, jeszcze jakies małe ograniczenie jest więc jest dobrze.
  • 1384 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
leżał bym w swoim pałacu i zmieniał używki z opio na stymulanty ze stymulantów na halucynogeny halucynogeny na alko z nieozownym dzojem-do tego dodał bym hazard(od którego byłem uzależniony)oraz robil dziwne extremalne rzeczy jak skakanie ze spadochronem na LSD czy latanie szybowcem po pejotlui tak by mi wesoło życie płynęło az do niechybnej przedwczesnej smierci. nieograniczona ilość pieniedzy na pewno nie spowodowała by abstynencjii a wrecz przeciwnie.
pS czesto sni mi sie że wygrywam w EURO-LOTTO np.60mln.euro,niestety w kazdym z takich snów obecne sa narkotyki
  • 43 / / 0
Jak dla mnie to zalezy od człeka...sporo floty puściłem na zabawy...teraz wiekszość idzie na hobby;), a jak ma się pusto w bani i kupę kasy to nic nie da rady;))...
...why drink and drive, when you can smoke and fly...
  • 1049 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: noithai »
Przyklad z zycia znajomego, jak nie mial kasy to cpal weekendowo (amfa, lsd i palenie). Jak mial kase, to zaczal cpac kokaine i ladowac here, prawie codzinnie. Jaki z tego moral??
Jak masz predyspozycje, to chuj z tego wielki ;>
„Bóg chrześcijański jest okrutny i mściwy. Jeśli popełnisz błąd i nie żałujesz, skazuje cię na wieczne piekło. Wydaje mi się to tak niewspółmierne, że nie chcę wchodzić z nim w żadne układy” [Cabré]
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
heavenUnderground pisze:
Jak dla mnie to zalezy od człeka...sporo floty puściłem na zabawy...teraz wiekszość idzie na hobby;), a jak ma się pusto w bani i kupę kasy to nic nie da rady;))...
jak znalesć hobby oto jest wyzwanie.
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.