Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
To byłeś cały czas z nią i się pytasz od czego takie efekty, czy ona ci coś nawkręcała? Wogóle nie zrozumiałem sensu tego wątku.
byłem z nią od 7:35 do około 17:00
z przerwą 20 minutową

Podobno hm... 'odwaliło' jej jakieś 20-30 minut później
pytam co to mogło być

Ja mogę podjąć, jak(jeśli) będzie wiadomo co spożyła, poprosiłbym o napisanie :D i może wygram paczkę sudafedu :D
przykro mi, nie wiem
dzień wcześniej trochę wypiliśmy, lecz nie brała żadnych leków ani tym bardziej narkotyków
tak twierdzi...
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
no to widzisz, jest chora psychicznie, jakas schizofrenia, moze fuga dysocjacyjna. nie ma sie co martwic ;)
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MeneVes »
Czyli byłeś z nią cały dzień, jesteś pewien, że nic nie brała, a pól h od rozstania nagle się to stało, co daje maksymalnie 20-25 min na wejście środka gdyby zaaplikowała to sama, a później winę zwaliła na Ciebie, bo teoretycznie przedawkowała (?) lub zaszła jakaś nieprzewidziana przez nią reakcja w organizmie (w wyniku miksu?)

Brzmi to faktycznie trochę jak amfetamina, ale kurde tak się załatwić i taki cyrk zrobić.. tbh podpada mi próbą samobójczą, po której laska próbuje obrócić kota ogonem. Proponuje odbyć z nią po prostu szczerą rozmowę (dziwne, że jeszcze do tego nie doszło).

Jak dla mnie to zwykłe wypruwanie spraw osobistych na forum, a nie żadne śledztwo substancji, jakie ktoś mógł zażyć.
  • 913 / 38 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
MeneVes pisze:
tbh podpada mi próbą samobójczą, po której laska próbuje obrócić kota ogonem.
Powinieneś scenariusze pisać :). Trochę teoria spiskowa. Na mój gust typiara się odwróciła na chwilę, a ktoś obok dał jej parę kropli GBL do piwa/drinka albo trochę rohypnolu albo pigułę. Żeby łatwiejsza była. Próby samobójcze podejmuje się raczej w samotności, nie w knajpie.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
tru, jakieś dziwne doświadczenia masz i przedkładasz na koleżanki forumowiczów :P

a jak się czuła na zjeździe, dzień po, dała radę zasnąć ?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 153 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
bardzo podobne do GiBLa ale trochę długo trzymało, może GHB ?
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
Jestem za, kiedyś mój ojciec się podobnie zachowywał, właściwie nie zwróciłem uwagi, myślałem, że po prostu się upił w klubie, był pobudzony i agresywny, zostawiłem go samego w domu a jak przyszedłem kilka godzin później to już spał, następnego dnia mnie przepraszał i mówił, że wypił tylko 2 piwa, i że "coś mu dolali". Nie uwierzyłem mu, ale jakby się nad tym zastanowić to może być to prawdą, mój ojciec rzadko jest agresywny, a po alkoholu to najczęściej śpi ;]
oj dana dana, nie boje się bana
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
ej no co wy?? po gbl/ghb nie ma agresji, to bardzo uspokaja, przynajmniej mnie. nie ma tez na pewno zadnego pobudzenia, co najwyzej sen :-P no i dziala krocej

do autora: te cisnienie to kiedy jej mierzyles, jak cie agresywnie atakowala? przez drgawki rozumiesz atak padaczki? i co, 4 godziny miala tan atak padaczki, czy najpierw przez 4h gonila cie z nozem?
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
jakby nie patrzeć gibel czy ghb działająna gospodarkę dopaminową, ja czasami czułem się jak po naprawdę dobrej pigule w miksie z alkoholem - muzyka i mogłem przez godzinę dosłownie tańczyć po pokoju w takiej euforii że głowa mała

agresję też może powodować - podobnie jak alkohol, choć teoretycznie są to depresanty to narazie o działaniu receptorów GABA wiemy tyle że wiemy mało (przykład zolpidemu, który powoduje ostrą psychodelę, choć działa tylko na GABA )
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Extapix »
Mi sie zdaje ze to jakis chujowy pix mogla wziasc.
Uwaga! Użytkownik Extapix nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.