Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 853 / 56 / 0
NiktNicNieWiedzial pisze:
@Up
W Czeskim Cieszynie kupisz od razu koło granicy
Ja bym jednak nie pisał że to takie hop siup i z miejsca ogarnie się dobry sort za rozsądną cenę.Szczególnie jak kolega ma sporo km do przejechania i chce przyjechać, kupić i szybko wrócić.To nie Holandia i można trafić na zajebisty towar, średni, bądź na wyjebkę.
Podstawa - nie kupować od 'śniadych cer' i wszystko sobie dobrze oglądnąć, obwąchać itp - zanim się zapłaci, szczególnie jeśli ktoś chce kupić trochę więcej.
Jeśli chodzi o samo palenie to sytuacja wygląda mniej więcej jak z piciem alku w miejscach publicznych na Węgrzech - czyli 'nie wolno ale można';) , z kupnem dobrego towaru jest już większy problem bo to zależy na kogo się trafi.Podstawa nie napalać się a zagadać można do każdego.
Paradoksem jest że w tych ich knajpach gdzie się jara, zdarzało się że nie miałem od kogo kupić ale nigdy nie zdarzyło mi się by ktokolwiek z palących, jeśli nie chciał sprzedać to nie poczęstował i to zazwyczaj zapodając sporym rozmiaru topem;)
  • 235 / 4 / 0
@Gbu

Jeśli chodzi o czeski cieszyn to tam się nie zagaduje ludzi tylko idzie się w konkretne miejsce i kupuje się jak cukier %-D

Co do jakości to jest bardzo dobra, a ceny są jakoś 15-25 zł (duża konkurencja) i na prawdę szybko można kupić.
  • 263 / 10 / 0
I jaranie parchane jakimś pryskaczem w 3/4 przypadków . #Sprawdzone info
  • 1 / / 0
A co do Cieszyna to idzie tam dostać coś poza ziołem?
Uwaga! Użytkownik ewamal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 278 / 3 / 0
cieszyn.. Mam 10km, ktos nakieruje jak ogarnac temacik palenia ? Jestem w delegacji wiec ciezkoo mi na komie zlapac kontakt. Kazda wskazowka na wage zlota, bo zostaje tutaj do niedzieli a grzecdh wrocic do wlkpbbez pamiatek. Z gory wielkie dzieki. Moze ktos mieszka w cieszynie to chetnie ustawie sie z zaufana osaoba.
  • 235 / 4 / 0
Wizeush pisze:
cieszyn.. Mam 10km, ktos nakieruje jak ogarnac temacik palenia ? Jestem w delegacji wiec ciezkoo mi na komie zlapac kontakt. Kazda wskazowka na wage zlota, bo zostaje tutaj do niedzieli a grzecdh wrocic do wlkpbbez pamiatek. Z gory wielkie dzieki. Moze ktos mieszka w cieszynie to chetnie ustawie sie z zaufana osaoba.
napisz do mnie na maila.

@Ewamal

Tak, ale nie tak prosto jak zioło
  • 853 / 56 / 0
Ostrava, tylko nie te słynne 'Caffe', tam musi być przynajmniej kilka lepszych spelunek.
priv jak coś;)
  • 23 / 1 / 0
Siemano, mam zamiar za niedlugo wybrać się do Cieszyna, mógłby mi ktoś na pw wyjaśnić mniej więcej jak to tam wygląda(nie chodzi mi o to gdzie kupić, tylko jak i czy jest ciężko czy też nie)

Scalono - SS

edit 14.10.15
Byłem dziś w cieszynie, 5 ogarnięta od żółtka za 650 palenie dobre suche ładnie pachnie no i dobrze kopie ogarniete w 30 min bez żadnych znajomości
  • 1 / / 0
Witajcie

Jak sytuacja wygląda w Czechach z RC? Gdzie kupić np. 3mmc? Jakie ceny? I jaki status prawny? Szukam i szukam ale ciągle tylko znajduje informacje o paleniu. A drzewa do lasu wieść nie chcę, więc byłbym wdzięczny za jakieś info na temat rc`kow
  • 48 / 1 / 0
w Czechach lepiej kupić lepsze rzeczy jak 3mmc z tego co wiem 4 mec czy 4mmc są dostępne a w Polsce taką samą legalność mają jak 3mmc zato jakość nieporównywalnie lepszą. równierz znajomi kupują MDMA w formie brązowego ,,cukru" i na jakość nie narzekają (Cieszyn)
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.