Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 1289 / 329 / 12
Nie ma możliwości pomyłki: używam tego samego hasła jak na forum, zapisanego w telefonie a nie jest to na tyle istotna kwestia żeby zakładać kolejnego altera (No może poza gołymi fotkami w bikini) %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 365 / 103 / 0
Nie masz bana na czacie . Posprawdzaj jeszcze raz czy wpisujesz dobrze serwer ,login (uwzględniając duże litery ) ,hasło itd
Jeśli zmieniałeś nick kiedyś na forum to się zaloguj starym nickiem . Innej opcji nie ma .
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 1289 / 329 / 12
Sprawdzałem serwer hyperreal.chat zarówno na fluffy jak i elemencie: w kombinacji stary nick - nowe hasło i vice versa.

No trudno, raczej sie nie potne z tego powodu, najwidoczniej taka cena za narozrabianie ale jakby co to wiecie gdzie można mnie znaleźć :ręka:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 365 / 103 / 0
Musi byc tego jakąś przyczyną. Wyczyść cała historie ,szystkei zapisane pliki. Ciasteczka . Usuń apke ,zainstaluj jeszcze raz . Pokombinuj ,na pewno się uda. A jak nie to pomyślimy Ci dalej
  • 773 / 177 / 0
Ja ładnie proszę o odbanowanie. :)))))))

wycięto obraźliwe treści, ban do 05.01.2024 - obraza administratora - d5
  • 61 / 3 / 0
Zostałem zbanowany bez przyczyny, może tutaj ktoś z administracji się wypowiedzieć na ten temat?
  • 365 / 103 / 0
Bana dostałeś "przez przypadek ". Nie Ty miałeś być zbanowany. Za utrudnienia bardzo przepraszamy .
Zapraszam ponownie . Miłego czatowania 😊
  • 75 / 8 / 0
@ZleSpiaca bany tu widzę lecą przed przypadek :alergia:
Co się dzieje z hyperreal.chat sporo błędów mi leci ze skryptów w JS. Czy jakieś prace robicie?
  • 365 / 103 / 0
Nie masz bana, pomyliłeś działy....
Nie wiem o jakich błędach piszesz, wszyscy mamy możliwość korzystania z czata bez zakłóceń
  • 4310 / 699 / 2117
@hruser czat działa bez zarzutów - jak wyskakują Ci jakiekolwiek błędy, to daj znać jakie. Możesz też mi je wysłać bezpośrednio za pomocą PM'ki na forum -- przekaże je @unknown'nie. Najlepiej w postaci screena, btw.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.