Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 365 / 103 / 0
A Dobra wiem o co chodzi. Przejdź dalej, kliknij "pomiń". Będziesz miała zaszyfrowane wiadomości w wiadomościach prywatnych na czacie. Na to niestety rady nie mam.ale na czat wejdziesz 😁 większość użytkowników się z tym boryka
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 55 / 2 / 0
jaką apką sie logujecie bo mi nic nie dziala...a probowalem chyba z 5 na kazdy mozliwy sposob.Niech sie ktos ogarnie i naprawi orginalna apke.

@ ujowo ze tylko dziala na przegladarce...
Uwaga! Użytkownik krzysko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 365 / 103 / 0
Aplikacja nazywa się "Element"
  • 895 / 8 / 120
04 listopada 2021PoncjuszPirat pisze:
jaką apką sie logujecie bo mi nic nie dziala...a probowalem chyba z 5 na kazdy mozliwy sposob.Niech sie ktos ogarnie i naprawi orginalna apke.
wciąż naprawiamy naszą apkę, magik od androida walczy
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
  • 55 / 2 / 0
04 listopada 2021ZleSpiaca pisze:
Aplikacja nazywa się "Element"
daj nazwe pokoju albo jakis link do nieg bo nie moge znalezc bo rozumiem ze klikac to pierwsze w apce ? matrix org cxy inne ?
Uwaga! Użytkownik krzysko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 365 / 103 / 0
@PoncjuszPirat
Logując się kliknij w zaawansowane /Inne i tam wpisz - hyperreal.chat
Później zaloguj się uwzględniając wielkie litery w nicku i haśle klikając SAML.
Pokój główny nazywa się knajpa
Unkulunku
  • / / 0
Niestety nie mogę się zalogować, czy to jakiś problem z eerwerem?
  • 895 / 8 / 120
Nie, nie mamy żadnych problemów z serwerem.
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
  • 0 / / 0
Nie mogę się zalogować do chaty mam trzy zaakceptowane posty robie wszystko co jest w instrukcji już raz to zgłaszałam że ustawiłam nazwę użytkownika składającą się z samych cyfr napisałam maila z prośbą o zmianę zmieniono ale pierwsza nazwa jest tą którą powinnam się logować na chat i dalej wyskakuje mi komunikat że numerowane nazwy cos tam coś tam poprostu nie mogę wejść chciałabym zobaczyć jak on wygląda proszę o pomoc
  • 1 / / 0
Siema też mam problem z zalogowaniem się do czatu. Myślę że powiązane jest to z komunikatem na forum o zmianie hasła. Zmieniam hasło i komunikat nie znika. Przez co na swoim profilu nie widzę zakładki z postami które już dodałem. Są tylko powiadomienia że zostały zaakceptowane. Wiadomo jak rozwiązać problem?
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.