Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 1532 / 196 / 0
widzę , ze coś się zmieniło , ale nie da się zalogować nadal :) , błędy wyskakują: 404 Not Found @unknown
  • 895 / 8 / 120
Prace trwają! Ale nim zaczniecie probowac sie logowac, trzeba przynajmniej raz zmienic haslo na forum, jesli ktos nie zmieniał dotychczas na nowym jeszcze.

Dajcie znac gdyby zadziałało :)
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
  • 895 / 8 / 120
Uwaga, wygląda na to że działa, proszę o testowanie i danie znać.

Logowanie odbywa się poprzez domenę hyperreal.one - jak wszystkie inne już niemal serwisy hyperreala.
  • 36 / 11 / 0
Podbijam, od dwóch dni bodajże jest problem na apce jak i PC.
Uwaga! Użytkownik Area51 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 895 / 8 / 120
Nie podbijaj tylko sprawdź :)
  • 1532 / 196 / 0
zmieniłem haslo i loguje się z powyższej domeny i nie wchodzi , jest napisane: ' Błędna nazwa użytkownika lub hasło

Edit: okej udało się :) trzeba poprostu nick z dużej litery wpisać a nie z małej jak to było
  • 7 / / 0
Podpinam się. Jestem zajarana żeby z Wami pogadać. Ściągałam apke na Android, wpisuje wszystko poprawnie i mam błąd. Posiadam nowy smartfon więc RACZEJ to nie wina sprzętu.
Uwaga! Użytkownik zaciesznie jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 895 / 8 / 120
Siemka, niestety mogą być problemy z logowaniem na apce. Zmiany na forum poszły zbyt szybko i nie zdążyliśmy dostosować do nich apki. Prace trwają, jeśli ci się śpieszy, proponujemy tymczasowo znaleźć apkę "Element" w android Play - ona powinna pozwolić się zalogować. Trzeba wpisać oczywiście serwer https://hyperreal.chat w ustawieniach.
  • 7 / / 0
Wszystko mam. Element też. To dzięki niemu uzyskałam matrix.org. loguje się przez serwer matrix - nie działa. Przez swrwis hiperreal.chat - nie działa. Po prostu nie przepuszcza mnie dalej - a co dziwne nie pisze ze błąd czy coś. Tylko tak jakby nie chciał mnie puścić dalej. A wiecie o co chodzi. Przecież nie będę z każdym zapytaniem walić posta. Wolę z wami popisać. Mogę wysłać screeny na maila?.
Uwaga! Użytkownik zaciesznie jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 895 / 8 / 120
Po wpisaniu jako serwera hyperreal.chat musisz wybrać przycisk "Logowanie SSO" u dołu strony logowania.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.